• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı gebelik düşünenler

narincicek5656

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11
Puanlar
3
Merhaba arkadaşlar ben 2. Bebeğimi düşündüğüm için bu ay günleri değerlendirdim.
Adet bitimi gün aşırı şeklinde devam etti.
Adet günüm 9 temmuz.
Yumurtlama günü 13. gündü pik olduğu.
27 temmuz beklemedeyim ve heyecanlıyım, yani nerdeyse hergün kasık bölgelerimde ağrı var batma gibide. Sizler napıyorsunuz🌹

Hayırlısı olsun inşallah isteyen herkes için, benim de bugün pik günüm, değerlendireceğiz bakalım 😅

Merhaba arkadaşlar ben 2. Bebeğimi düşündüğüm için bu ay günleri değerlendirdim.
Adet günüm 9 temmuz.
27 temmuz beklemedeyim ve heyecanlıyım, yani nerdeyse hergün kasık bölgelerimde ağrı var batma gibide. Sizler napıyorsunuz🌹
Ben de ovulasyon testi ile yumurtlama gördüm değerlendirdim Beklemedeyim belirtiler Normalde Adete bir hafta varken başlar Bu sefer 2 hafta varken başladı Yani yumurtlama Çatladigi gün benim Göğüs uçlarım sızlaması başladı belim ağrıyor şişkinliğim var yani adet belirtisiyle aynı

Eklentiler

• 13543.webp
    13543.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 26
Adet günüm 9 temmuz.
İstersen bize katilabilirsin

Ben de ovulasyon testi ile yumurtlama gördüm değerlendirdim Beklemedeyim belirtiler Normalde Adete bir hafta varken başlar Bu sefer 2 hafta varken başladı Yani yumurtlama Çatladigi gün benim Göğüs uçlarım sızlaması başladı belim ağrıyor şişkinliğim var yani adet belirtisiyle aynı
Hayırlısıyla gelsin inşallah bebişler, benim de 23 temmuz yumurtlama günümdüüüüüü :)

Bugünde nedense sürekli uyumak istiyorum, oğluşum izin vermiyor :) 9 ağustos adet günüm günler geçmiyor sankiii kızlar yaa

Evet oluduysa ☺ ama ilk 3 aylık düşügüm ve diş gebeliği saymazsam daha da hamile kalamadım ben biraz zor vakayım senin nasıl
Benim 15 aylık oğlum var bu ikinci olacak nasipse risk alıyorum bakmak konusunda ama oğlum çocukları çok seviyor, dedim kardeşi olsun nasip bakalım 🌹

Back
X