• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı gebelik düşünenler

2 yıllık evliyim ve ilk kez denemeye başladım dün tüm gün kasık ağrısı ve şişkinlik hissettim birde sık idrara çıkma oldu ama tabi internette baktığım kadarıyla çikolata kisti biraz sıkıntıymış çok ümitlenmek de istemiyorum:/
Nasip canım Rabbim ol derse oluverir 😘

Oo maşallah kız sen nerdesin şimdiye kadar ilk gebelik sensin o zman🫠 hayırlı olsun bebişin inşallah güzel ve sağlıklı şekilde büyüsün inşallah 🥰💃
Kan testi 28 çıktı ve hemen üstüne kahverengi kanamam oldu galiba kimyasala dönücek moralim çok bozuldu 😔

Canım yine de erken 13. Gün filan belli olur bence, bende dpo 10. Günden başlıcam testte ama erken olduğunun farkındayım daha erken canım moralin bozulmasın😘
Yaaa inşallah öyledir, yarın erken gebelik testi alacağım. Pazar falan tekrar bi onla bakarım. Çok sabırsızım 🤦🏻‍♀️

Sipariş verdim geldiğinde hemen yapacağım 😊 böyle zamanlarda aynı şeyleri yaşayan birileriyle konuşmak, beklemek bana çok iyi geldi. Hepinize teşekkür ederim 🙏
Güzel haberler de buluşalım aşkımmmm ❤️🥰🥰🥰

Back
X