- Emoji Skoru
- 48
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi narincicek5656
Yapalım kızBenide gaza getirdin şu an bende pazar yapayım sabahtan tekrar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapalım kızBenide gaza getirdin şu an bende pazar yapayım sabahtan tekrar![]()
uygulama ovtracker çok güzel bak bi istersen canımDüzenli adetim hiç denemedim ben ovulasyon testi şimdiye kadar bu ay olmazsa ama bidaki ay test alıp ona göre planlıcam
Tahminimce sen dpo 10 muydun canım
Nasip canım Rabbim ol derse oluverir2 yıllık evliyim ve ilk kez denemeye başladım dün tüm gün kasık ağrısı ve şişkinlik hissettim birde sık idrara çıkma oldu ama tabi internette baktığım kadarıyla çikolata kisti biraz sıkıntıymış çok ümitlenmek de istemiyorum:/
21 inde çatlatma iğnesi oldum sanırım dpo 9 veya 10 evetTahminimce sen dpo 10 muydun canım
Kan testi 28 çıktı ve hemen üstüne kahverengi kanamam oldu galiba kimyasala dönücek moralim çok bozulduOo maşallah kız sen nerdesin şimdiye kadar ilk gebelik sensin o zmanhayırlı olsun bebişin inşallah güzel ve sağlıklı şekilde büyüsün inşallah
![]()
Canım yine de erken 13. Gün filan belli olur bence, bende dpo 10. Günden başlıcam testte ama erken olduğunun farkındayım daha erken canım moralin bozulmasın21 inde çatlatma iğnesi oldum sanırım dpo 9 veya 10 evet
Yerleşme kanamasıda olabilir ben yaşadım kötü düşünme canım, 2 gün sonra tekrar kan verKan testi 28 çıktı ve hemen üstüne kahverengi kanamam oldu galiba kimyasala dönücek moralim çok bozuldu![]()
Sizin kanamanızın yoğunluğu nasıldıYerleşme kanamasıda olabilir ben yaşadım kötü düşünme canım, 2 gün sonra tekrar kan ver![]()
Yaaa inşallah öyledir, yarın erken gebelik testi alacağım. Pazar falan tekrar bi onla bakarım. Çok sabırsızımCanım yine de erken 13. Gün filan belli olur bence, bende dpo 10. Günden başlıcam testte ama erken olduğunun farkındayım daha erken canım moralin bozulmasın![]()
3 gün sürdü ama az az yani kahverengi ve açık pembeydiiSizin kanamanızın yoğunluğu nasıldı
Ahh Hepimiz öyleyiz canımYaaa inşallah öyledir, yarın erken gebelik testi alacağım. Pazar falan tekrar bi onla bakarım. Çok sabırsızım![]()
Bir de erken gebelik testi deneyin o daha hassas
HoşbuldummYeni gelen anne adayları hoş geldiniz![]()
Sipariş verdim geldiğinde hemen yapacağımBir de erken gebelik testi deneyin o daha hassas
Güzel haberler de buluşalım aşkımmmmSipariş verdim geldiğinde hemen yapacağımböyle zamanlarda aynı şeyleri yaşayan birileriyle konuşmak, beklemek bana çok iyi geldi. Hepinize teşekkür ederim
![]()