EkliyorumBeni de ekler misiniz listeye bat 21 temmuz
Evet canım sağlıklı vücut sağlıklı bebişZaten bir yerden başlamam gerekiyordu bebiş bahanesi olduhem çok masraflı oluyor bir yandan kilo kontrolünü kaybediyorsun evde yapmak her zaman en güzeli
Günaydın babe ! Benim gibi aktif kullanan birini bulmak güzelEvet canım sağlıklı vücut sağlıklı bebiş
Günaydın canımGünaydın babe ! Benim gibi aktif kullanan birini bulmak güzel
Kız daha cektırmedm benKuzum hsg.de bir sorun olsaydı raporunda yazardı bunu takma bence.
Benim de bu ay akıntım geçen aydan biraz daha farklı ve fazla belki mevsimdendir diye düşünüyorum ve ya hormonlardandir
Doğrudur ben eskiye göre o kadar rahatım ki herkese ameliyat ol diyorum kusura bakmaAmiin inşallah canım benim şimdi düzenli olarak gittiğim 2 tane doktor var duruma göre bi ona bi ona gidiyorum biri üniversite hastanesi faik Gürkan yazıcı diğer ctiy Hospital da Türkan saymaz ilhan
Canım biz seninle senin ameliyatından önce konuşmuştuk hatırlayamadın sanırım bu değerlerden sonra 2. Ameliyatımı olmuştum jinekolojik onkoloji yapmıştı ameliyatımı hatta sana korkma ben 2 kez ameliyat oldum demiştim.
HeeeKız daha cektırmedm ben
Bende ondan dolayı diye düşünüyorumHeee
Ya ben akintinin tikanikla alakalı olduğunu sanmıyorum kuzum
Yaaa senin topiğin bana uğurlu geldi canım inşallah herkese öyle olur 1 temmuz diye yazdırdım ama erkenden testte çıktı çizgi resminide atıyım bakın kızlar ve dua edin sağlıklı olsun 2 kaybım vardıGüzel anne adayları, bu gezdiğimiz son topik olsun. Temmuz ayı bize mucizemizi versin, listeile dolsun Umutlarımızı, heyecanlarımızı, mutluluğumuzu paylaştığımız, bol pozitifli bir topik olsun..
Topiğe katılmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip BAT tarihini yazarsanız, görüp listeye eklemem daha kolay olur
�
�
�
�
Aynen canımPotansiyel 6 bebeğin varinşallah doğal yolla gebelik elde edersin canım seni yormadan, bekletmeden ...
Oooo tam günündesin kuzum test yapcakmısın peki bide belirtin fln var mıBen napayim kuzum ya geçiyor günler
İgnenin 16. Günündeyim ama bat salı günü
Düne kadar yine dusunmezken şimdi çok aklıma geliyor her ay aynı terane
A a aynıyız kuzum benimde döngünün 18. Günğ bugün ya da yarın son vurusu yapıp bende bekleme moduna giricemGünaydın kızlar bugün 18. gün yumurtlama geçti diye düşünüyorum bu hafta full çalıştık inşallah tutar
Saglıkla tutunsun canım inşallah belirtilerin varmı pekiYaaa senin topiğin bana uğurlu geldi canım inşallah herkese öyle olur 1 temmuz diye yazdırdım ama erkenden testte çıktı çizgi resminide atıyım bakın kızlar ve dua edin sağlıklı olsun 2 kaybım vardı
Erken gebelik bu sabahta negatif
Hayirli olsun canim saglikla kucagina al insallh. Yumurtlama günün bellimi? Kaçıncı döngü günün de ciktiYaaa senin topiğin bana uğurlu geldi canım inşallah herkese öyle olur 1 temmuz diye yazdırdım ama erkenden testte çıktı çizgi resminide atıyım bakın kızlar ve dua edin sağlıklı olsun 2 kaybım vardı
13 haziran yumurtlama gördüm canım 15 inde çatlama yani çatlamadan sonra 9. Gün çıkmış oldu bende çok şaşkınım öncesinde mi döllendi acaba diye düşündüm adetten hemen sonramı acaba diyeHayirli olsun canim saglikla kucagina al insallh. Yumurtlama günün bellimi? Kaçıncı döngü günün de cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?