Canım benim sağolasın Allah size de nasip etsin sağlıkla ve bekletmeden
Yok çağırmadılar ben gidiyomYaaa 27 miiki gün sonra değil hemen yarın mı çağırdılar kuzum? Eşine çocuklara söyledin mi ayyy
Ayyy çocuklar da çok sevinecek eminimCanım benim sağolasın Allah size de nasip etsin sağlıkla ve bekletmeden
Yok çağırmadılar ben gidiyomtatlım özelde yaptırdım ya bugün, yarın sağlık ocağında takibe başlarım. Hem orada bütün değerlere bakacaklar şimdi, demirim falan yerlerde mesela. Salı günü kendi doktoruma gideceğimde elimde sonuçlar olsun istiyorum. Eşime akşam sürprizli söylicem çatladım kız annesinde kalacak artık, velayet değişecek. Oğlum babasının yanında tatilde. O geldiğinde kalp atışını da duymuş olurum öyle söylerim diye düşündüm
Artık biraz törpülendim 3.kez haber verinceAyyy çocuklar da çok sevinecek eminim
Valla iyi dayandın ya dünden beri, ben dayanamazdım kesinhadi bu akşam beraber de çifte sevnin
Ayy haklısın ama bu sefer başka, öyle olmayacakArtık biraz törpülendim 3.kez haber verinceilk ikisi boşa gitti artık haber vermeye de korkuyorum. İlk 3 ay kimseye söylemeyi de düşünmüyorum. Eşim, annem ve bir arkadaşım o kadar.. umarım bi tepki verir artık
İnşallah devamında da sağlıkla ilerler daha güzel haberler öneriler alırız senden .. haberdar et bizlerideKuzum önce ilişki günlerini not ettiğim için onunla başlayayım.
1- 12.gün yumurtlama sayarsak, 11 ve 12.gün ilişki. Gece birlikte olduğumuz için yattım zaten en az 2 saat, ayak falan kaldırmadım
2- bol yürüyüş yaptım, yediklerimize de eşimle dikkat ediyorduk zaten. Kilo falan vermedim ama yeşillik çok yedik bu ay. Bi de bayramdan dolayı çok kırmızı et tükettik
3- multivitaminim bitmişti mesela, içmedim. Sadece d vitamini damla kullanıyordum 1,5 aydır.
4- en önemlisi de beni çok strese sokan bir durum bu ay ortadan kalktı, kafam rahattı üzülmeyerek geçirdim bu ayı.
Çok bariz bişey yok yani tatlım.
Dün regl sancısı vardı karnımda hafif hafif ama gün boyunca. Ben erkenden böyle bi sancı yaşamadığım için ondan şüphelendim de yaptım. Dün meme ucunda hassasiyet de başladı biraz. Bugün de ağzımda iğrenç bir tatla uyandım ve yediğim simitin susamı bile bayat kokuyordu. Eşim bişey yok diyor ama her şey bi kötü kokmaya başladı. Şimdilik bu kadar
Gerek kalmayacak çiçeğim sen de yükleneceksin bu ayAyy haklısın ama bu sefer başka, öyle olmayacak
Bir doktorum 3 ay bitene kadar bebek sizin değil demişti. Söylememek en güzeli. Ben de bir daha tüp bebek denersem kimseye söylemeyeceğim
Sen tam olarak bensin yaBenimde öyle erken gebelikler bile negatifti ama gebe gibi dolandim ortalikta salak salak sirita sirita
Güzel olan hiçbişeyi sesli söyleme, hasedin uykusu hafiftir derler ya. Tutuyoruz artık dlimiziAyy haklısın ama bu sefer başka, öyle olmayacak
Bir doktorum 3 ay bitene kadar bebek sizin değil demişti. Söylememek en güzeli. Ben de bir daha tüp bebek denersem kimseye söylemeyeceğim
Umarım bu tecrübeleri birlikte yaşarız kuzumİnşallah devamında da sağlıkla ilerler daha güzel haberler öneriler alırız senden .. haberdar et bizleride
Canım Jotun dan gidip beğenmiştim ama kodunu maalesef ben de hatırlayamıyorumAyy cok beğendim boya kodunu markasını hatırlıyor musun
Yaaa kuzum ayağını sürü bizde pesinizden gelelimpartalina_ @Veziir bitliKedi M Mavimiresl arada gözden kaçmasın dedim. 27 çıktı beta yarın bi daha sağlık ocağına gidicem
Gerekirse yerde komple sürünürüm yeter ki gelinYaaa kuzum ayağını sürü bizde pesinizden gelelim
8. Döngü günümde yumurtlama akintisi gördüm bu sefer ağrısız sancisizdi hic test yapmadim ovu falan o gunude degerlendiremedim maalesef bu ay relax takiliyorm kafama göreKuzum tatildeyim. Bu ay regl olmadım doğru düzgün zaten, şimdi de yumurtlama olmadı. İlk kez böyle şeyler yaşıyorum. Vücudumda olmadık şeyler oluyor ama hayırlısı : ( olmayacak artık heralde düşüncesi sarıyor. Ovü testim de bitti, daha da yumurtladım mı yumurtlamadım mı bilemicem. Sen naptın? Yumurtlama oldu mu, değerlendirdin mi :)
Sen bebislisin dikkatli olman lazimGerekirse yerde komple sürünürüm yeter ki gelin
Ben yaptım çıkmamıştı adet günü çıktıErken gebelik testleri gerçekten 6 gün öncesinden yapılabilir mi? Doğru sonuç verir mi? Bir tane predictor var elimde. Henüz adetime 9 gün var. Ne zaman yapayım sizce?
Ahh benim düşünceli kuzumSen bebislisin dikkatli olman lazim
İn şa AllahYap yap sıkıs iyice idrara etiketle bizi asko hadi insallahayagını sürü de peşine gelek eski tayfalarrr @ad000 M Mavimiresl Niqu partalina_ @Veziir @iyilikperisi92 diğer kızlar
Rabbim hayirlisini nasip etsin insallahAhh benim düşünceli kuzumo kadar dua ediyorum ki size...
Bu arada testine daha detayli baktim cok bariz gözüküyorKızlaaaaaarr koşuuuuunnn Allah'ım nolur yalancı çizgi falan olmasın amin
M MavimireslbitliKedi @ad000 @Veziir
Canim bizimde yogun geciyor bu aralar anca geldik eve cook sicakkkkAskooo ben gezmelere daldım ya gezdim habire bu tatilde iyi oldu kendime geldim evet ya hepimizde bıkkınlık geldi gerçekten artık o kadar cok topic dolastıkki yorulduk be kuzum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?