• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Yumurtlamanın üstünden 17 gün geçmedi mi? Ovulasyon testin tekrar pik yaptı ikinci yumurtlama olması düşük bir ihtimal böyle ovulasyon pik olup hamile olduğunu öğrenen cok var 🤩
Kuzu ben dün geceyi degerlendiremedim 😏 eşim gec geldi yeni evdeydi yapilacak seyler vardi onlari halletti yumurtamda catladi galiba degerlendirme anca bu geceye kaldi ozamana kadar da yumurta etkisini kaybeder🤷🏼‍♀️ Bu ay olmadi yine sanirim. Evvelsi gece değerlendirmistik yani dünden bir gun once

Kaç günde bir adet oluyorsunuz ovulasyon takibi yapmışmıydınız benimde 6 gün var adete test yapmak istiyorum ama çıkmaz üzülürüm diye yapmıyorum siz erken gebelik testiyle mi öğrendiniz
28 günde bir adet oluyorum.ovuslasyon takibi yapmadım.erken gebelik testiyle öğrendim ben.inanamadim 2 günde 6 tane test yaptım evde

Kuzu ben dün geceyi degerlendiremedim 😏 eşim gec geldi yeni evdeydi yapilacak seyler vardi onlari halletti yumurtamda catladi galiba degerlendirme anca bu geceye kaldi ozamana kadar da yumurta etkisini kaybeder🤷🏼‍♀️ Bu ay olmadi yine sanirim. Evvelsi gece değerlendirmistik yani dünden bir gun once
Niye geçsin kiz millet yumurtlamadan 2 gün once bile hamile kalıyor

Kaçırmışım 🙈 Ağustos topiği açılmadı sanırım henüz 😅
Bekle demiştin ya bana 🙄 belki lekedir diye 😂 afedersin ama o konuşmadan Sonra tamamen söküldüm🙈 hatta bat beklediğimden erken oldu 🤣 dua edin da bana bu ay hsg den sonraki ilk ay . Bende hamile kalayım da bu hasret bitsin artık 😅

Back
X