Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Yaaaa sen beni gülmekten öldürebilirsin Allah'ım kendi kendime kahkaha atıyorum 🤣🤣🤣 neyse ben yine de bi kan veriyim bence o da yalancı çizgi olmasın şimdi (kan vermek için bahane buldu) 🤣🤣
Böyle giderse biz seni 9 ay işetiriz 🤭😜
Çocuk çıkıp yemin edene kadar dewamke 🥳

Bat 22 temmuz, ama olmadım. Bugün test yaptım negatif çıktı :)

Evet öyle oluyor genelde galiba. en kötü huyu da inatçılık ve hırs galiba. Ya o minnakları kucağımıza alalım da hangi burç olursa olsun 🥰

Hımm döngün 25 günse 6 gün kala mümkün değil bebeğim ya. O okudukların döngüleri uzun olanlar ya da yumurtlama zamanını net bilmeyenler
İnsallah sağsağlim🙏 İçimden kız geçiyor🌸☺️

Aşko gebesin ya okkalı bir dua ette bizide bulsun beybitolar 🤗❤ bu enfeksiyon çok canımı sıktı benim ya ağlayasım geliyo ☹
Canım benim inan bana kendime ederken size de dua ediyorum, kalbim hep sizinle ❤️ Allah bekletmeden bir an önce sağlıkla kavuştursun hepinizi kuzularınıza 🙏 sırayla mutluluktan ağlayın inşallah 😁
Sıkma canını ilaç tedavisiyle hemencecik hallolur yeter ki ihmal etme

Merhaba kızlar bugün ovülasyon testim de t çizgisi diğer günlere nazaran koyu ama hala C çizgisi kadar koyu değil yumurtlama olmuş mu yani bugün pik mi yoksa olacak gibi mi yani yarın daha koyu çıkar mı?
0C8C9E3D-E4AA-4CFD-B054-E139FAB0D331.webp

Canım benim inan bana kendime ederken size de dua ediyorum, kalbim hep sizinle ❤️ Allah bekletmeden bir an önce sağlıkla kavuştursun hepinizi kuzularınıza 🙏 sırayla mutluluktan ağlayın inşallah 😁
Sıkma canını ilaç tedavisiyle hemencecik hallolur yeter ki ihmal etme
Sağol kuzum cansın amin inşallah 🤲🏻🤲🏻❤❤ kullanıyorum ilaçları ama bu gün yine kasıklarım ağrıyo ya

Back
X