Ayy canim ben 40 yasima giriyorum 1 yildir evliyiz ve 10 haftalik kalbi durdu bebegimin ondan beri 6 ay oluyor ilacla dusuk yaptim..sakin dusuk dileme!Rabbim ilk seferde saglikla kucagina versin ins!ben hala tam atlatamadim onun gidisini

gec kaliyorsun diye drlar strese sokuyor beni yoksa ilk denemede ilk aydan hamile kalmistik zaten sonra butun degerlerim psikolojim gitti

biliyorum Rabbim ol diyince ilk aydan tek iliski ile ustelik yumurtlamadan 3 gun oncesinden hamile kaldim olacaksa hic engel farketmiyor..o yuzden isyan etmeden sabirla dua ile hayirlsini dilemek ve beklemek gerek..yasadiklarimi birkac kez uzun uzun yazdim yazmadiklarim da ayri...kisaca canim beni mutsuz eden drlarin sabirsiz ve zaman zaman umutsuz birbirinden farkli soylemleri..sonrada vucudumun baska baska tepkileri!bebegimi kaybederkende bircok farklilik hissettim kimse bana inanmadi sonunda maalesef ben hakli ciktim ama olan bana ve bebegime oldu..onuda Allahtan buluyorum imtihanimmis demek ki yoksa elimden geleni yaptim ama engel olamadim..canim sabah dr soylemi ile hissiyatyim fiziksel durumum baska diye emin olmak istedim sabredemedim psikolojim alt ust uyandim..ama maalesef beklemem gerekiyordu hala..artik daha iyiyiym birazdan dualarimi ederim ve belki bu bayram sekerini bayram sabahi ogrenirim belkide daha vardir tevekkeltu alellah!