- 1 Ekim 2013
- 8.471
- 20.524
- 548
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #7.421
8.gunum canim 30 agustosta oldum.Ben genelde sadece okuyorum. Reglimin 6. günü, senin kaçıncı günün?
Merhabaa arkadaslaaarr bugun dr.a gittim smear sonucumu gostermek icin..
Ne oldugu belli olmayan hucreler saptamis doktor tamda emin olamamis o yuzden hpv testi yapmaya karar vermis oda rahim agzi kanseri testiymis sonucu 9 ekimde cikiyor bana dua edin nolur kotu huylu bir hucre cikmasindr.um sonuc cikana kadar gebelik planini erteleyin dedi cunku sonuca gore rahimden kamerayla izleme yapip parca alicaklarmis eger gebelik olusursa 9 ekime kadar ve sonuc kotu cikarsa dogumu beklemek zorundaymisiz amannn bir bebek istiyim dedim rabbim bin dert verdi resmen olmasin diye
psikolojim cok kotu cunku 6 ay once gebelik dusunurken mememde bir sislik hissettim ve iyi huylu bir kitle cikti ama 6 ayda bir kontrollere gitmem gerkiyor bir omur kanser risk grubundaymisim bugun dr. Bana labaratuvar dr.u suphelendigi icin yapiyor bu kanser testini diyince inanin guldum genemi ben genemi kanser riski diye
icini ferah tutmaya calis canim bnim insAllah kotu bise yoktur
Galiba basim cok kotu agriyor öğleden beri yatiyorum bir seyler duzelirken bir seyler kotuye gidiyor.Bugun yeni okulumda goreve basladim 3 tane hamile bayan vardi.Bir tanesi 2 aylik bebeğiyle gelmisti.Insallah bana da nasip olur diye cok dua ettim
insAllah canim tez vakitte kavustursun rabbim
Sıkı çalismalara devam canim hadi bu ay bize guzel haberlerle gel iyi degerlendirin vucudunu iyi dinle ve bolca dua ett kuzum Allahim hepinize nasip etsin insallah hamiş haberleri vermeyi![]()
insAllah canim yeni bi doneme grdik bakalm hayirlisiyla