Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarın daha koyu olacaktır. Ikiside aynı koyulukta göründüğünde tamamdır. Istersen aksama bir tane daha yaparsın
Koyu günü mü değerlendirmek gerekiyor
Ertesi günlermi
Ya ben kopkoyu gün değerlendrdm başka fırsatm olmadı ama çıldryrm olmayacak diye yanlş öı yaptk acaba:KK43:

Ya bende mesela şunu anlayamıyorum çift çizgiyi görünce ilişki oldgndamı tutma olasılığı yüksek yoksa takip eden diğer günlerdemi?ben mesela ayın 9 unda baya koyu yakaladm sonra ki gün silik ti koyu yakaladgm gün denedm ama acaba şasnm varmı bilmyrm.bilen arkadaslar aydınlatsa cok iyi olur
En koyu oldugu günün ertesi silikleşecek. iste o gün yumurta çatlıyor. O gün kesin degerlendirilecek. Ama işte daha garanti olsun diye o günü ve bir öncesiyle bir sonrasını değerlendirenlerde var. Doktorların dediği gün aşırı veya 2 günde bir. Sperm kalitesi açısından onların önerisi

Koyu günü mü değerlendirmek gerekiyor
Ertesi günlermi
Ya ben kopkoyu gün değerlendrdm başka fırsatm olmadı ama çıldryrm olmayacak diye yanlş öı yaptk acaba:KK43:
Yanlıs değil canım da bir ertesi günü de degerlendirebilsen güzel olurdu. Ama üzme kendini spermler canlı kalabildiği için çatlama günü içinde şansın var.

Ya bende mesela şunu anlayamıyorum çift çizgiyi görünce ilişki oldgndamı tutma olasılığı yüksek yoksa takip eden diğer günlerdemi?ben mesela ayın 9 unda baya koyu yakaladm sonra ki gün silik ti koyu yakaladgm gün denedm ama acaba şasnm varmı bilmyrm.bilen arkadaslar aydınlatsa cok iyi olur

siliklestiginde yumurta catlamis oluyo diyr biliyorum canim koyu gunleri degerlendiriyosun catladigi zamanda siliklesmis oluyo.koyular 2 gun suruyo galiba bazen ondan degerlendirin diyolar catlamaya yakalamak icin seninki cok guzel denk gelmis insAllah Rabbim nasip eder

Guguuu Guguuu canim dr endiselenme diyosa bi bildigi vardir ama eger ozel doktora gtmiyosan bide ozele gidip vajinal ultrason talep edebilirsin icin rahatalr yani ben olsam oyle yapardm diye dusunuyorm

Benim okuduklarından anladığım pik gördükten sonra ki 24 yada 36 saatte yumurta catliyormus. Spermlerde maximum 72 saat yaşıyormuş. Pik gördüğün gece yaşadığın iliskide de sansın yüksek. Sen yorma hiç kendini. Olacağı varsa yumurtan hemen çatlar, sperm hemen ulaşır yada uzun yasar. Olmayacaksa da her gün iliski olsa da olmaz. Sen relax ol canim :)

Allah ol dediğinde önünde hiçbir engel kalmıyor. Nasip değilsede olmuyor işte. Doktor kontrolünde ilaçlarla denedim olmadı geçen ay. Demek ki nasip değilmiş. Demem o ki vakti saati geldiyse giçbir seyin önemi kalmıyor

Guguuu Guguuu canim dr endiselenme diyosa bi bildigi vardir ama eger ozel doktora gtmiyosan bide ozele gidip vajinal ultrason talep edebilirsin icin rahatalr yani ben olsam oyle yapardm diye dusunuyorm
Ozele gidiyorum kuzum.. Gittigim drum da cok ovduler herkes onu tavsiye etti o vesileyle tanistim. Sanirim endiselenmem biraz yersiz sorun olsaydi soylerdi diye umuyorum

Allah ol dediğinde önünde hiçbir engel kalmıyor. Nasip değilsede olmuyor işte. Doktor kontrolünde ilaçlarla denedim olmadı geçen ay. Demek ki nasip değilmiş. Demem o ki vakti saati geldiyse giçbir seyin önemi kalmıyor

Ol demeden hiç bir şey olmuyor. Bak be güzel yazmışsın sevindim. Beni umutsuz yazıların çok kızdırmıştı. Elime sopayı almama az kalmıştı :)

Ol demeden hiç bir şey olmuyor. Bak be güzel yazmışsın sevindim. Beni umutsuz yazıların çok kızdırmıştı. Elime sopayı almama az kalmıştı :)
Al valla sopa gerekiyor bazen:KK48:Arada düşüyor modumuz istemesekte:işsiz: Ama çok şükür umut hemen yeşelleniyor yine yeniden. Burada hep birlikte o güzel günleri göreceğiz inşallah:dua: Bizi bizden daha iyi anlayacak kimse yok:KK200:

Kimsenin sesi çıkmıyor topik cok sessiz ya nerelerdsnz kızlarr:halay:
Cumartesi gunu reglimin 8.gunu idi sogan kurune basladim henuz 4 gun oldu ama bariz akintim cogaldi...dr eger 2 ay daha hamile kalamazsam hsg cekmek istiyor bende hem hamileligi kolaylastirir hemde varsa tuplerde dusuk sonrasi bir tikaniklik vs temizlesin diye basladim...bu hafta yumurtlama gunlerim basladi..persembe rutin prolaktin testini tekrarlicam ilacla kontrol altindaydi cunku..gelecek hafta 21. Gun progesteron ile bu ay yumurtlamam nasil oldu mu olmadi mi bakilacak..kisaca durumum bu..bende bu ay cok kafama takmadan kendi haliyle ama sogan kuru ve ilaclarimi kesmeden devam etmeye karar verdim..haa az kalsin unutuyordum birde gunde birkez hayit suyu iciyorum..arada 1-2 defa da corekotu yagi ictim ama tadini sevmiyorum narada kanim temizlensin vs diye aklima gelirse bir kasik icicem..birde polen gunde 1 kasik..esimde polen ve keciboynuzu pekmezi aliyor gunluk..bizde durum bu..bakarsiniz bu ay sira bize gelmistir :) ins Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar versin amin!

Kizlar bugün öğle 12.10 da ovitrelle ignemi oldum.36 saat bekleyecemiyiz.ne zaman başlanmali bebek çalışmalarına.ayrica önce diyeyim sonra siz karar verin.bende gizli şeker. Hasimato ve ufak miyom var. Şeker hapi ve troid hapi kullanıyorum dr troud hapini 1 den 1.5 tablete yukseltti.ac karnina hep 2 cay kaşığı çörek otu yagi ictim troid ilacimi ictim.klomende ictim.sonuc yumurtam 22 mm sagda 2 tane var.ignemi oldum.ayaklarimi dikip hiç beklesem mi 5 gün çalışacakmış.çörek otu yağının faydası olduğunu düşünüyorum.önceden çörek otu yagi seker hapi olmadan 15mm ye kadar büyümüştü..
canim yazini okudum bendede hasimato var ilaci kac mg aluoyosun ve tshin kacti.butun testleri ysptirdim 2senedir hamile kalamiyorum bisenedir ilaci kullandim carpinti yapti suan biraktim sende bi etkisi oldumu bu arada hayirli olsun

Back
X