- 10 Mayıs 2017
- 743
- 963
- 23
- 48
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #7.641
Kizlar iyi aksamlar ozellikle hamis kalanlar sorum size!bata 11 gun kaldi bugun adetimin 17 yarin 18. Gunu olacak.sogan kurune devam ediyorum..yumurtlama gunlerim gecti tahminen 13-14. Gun yumurtlamis olmam gerek zira 14. Gun usg ile bakildiginda folikul gorulmedi catlamis olmali denildi..zaten persembe 21. Gun progesteron bakilacak catladiysa belli olacak..sogan kurune ilk baslaadigim gunler yogun akinti yumurtlma gunleride devam etti..son 4 gundur yoktu ama bugun yine akinti basladi!normalde yumurtlamadan sonra kuru gunler oluyor diye hatirliyorum kendimde..ayrica goguslerim sismeye acimaya basladi prolaktinim normal..ama bu akinti ve gogus sisligi adet oncesi olsa bile 2-3 gun kala olurdu ve genelde pekte olmazdi..bunlar dollendiginin isareti olurmu?akinti koyu kivamki ve beyaz renkte..enfeksiyonum filanda yok..sizde boyle birseyle karsilasan oldumu?ha birde sogan kuru daha oncede yapmistim yani evlenmeden once boyle olmamisti..15 gune tamamlicam cuma son yani 22. Gun bitmis olacak..
Sonuç ortada o yüzden bıraktım kendimi günlük akışa. Gerçektende kafa rahat stres yok