• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim leke geldi adet olucam sanirim bir an once olsun spor saloluna basladim kac aydir ilaclar agrilar derken yoruldum 2 ay ara vericem sanirim sonra gider ignelere başlarım kismetse canim ama sizi takip edicem girip aklimdasiniz insallah guzel haberlerinizi alicam A anneveoglusu
HAYIRLISI OLSUN CANIM HAKKINDA BENİM ÖNÜMDE OCAK AYINI BULAN BİR SÜREÇ VAR İNŞALLAH BENDEN ÖNCE SENDEN VE @Mina_1414 HABERLERİNİ ALIRIM

Valla öyle oldu inşallah aslı astarı vardr bu işin milletide ayağa kaldrdm hamileym diye :halay:o değilde ilk deneme tek ilişki eğer varsa rabbim ne kdar şükretsem az sanırım

Sen vagonsun artık, ben tren:) beni çekmeni bekliyorum:) ısın çok zor :) Allahım kalp atışını duyup, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Valla öyle oldu inşallah aslı astarı vardr bu işin milletide ayağa kaldrdm hamileym diye :halay:o değilde ilk deneme tek ilişki eğer varsa rabbim ne kdar şükretsem az sanırım

Valla iste kısmet olunca el getirir, yel getirir, sel getirir durumunu yasıyoruz. Rabbim yeter ki ol dedin :)

K kahvekokulu hayirlisi neyse o olsun canim ozelin acilinden 1-1.5 saatte alirsin sonucunu. İnsallah vardir bebis galiba sende hisseden anneler kervanina katildin bu kadar erken suphelenmenin baska aciklamasi olamaz cunku belirtileri yok denecek kadar az oluyor ya da hic olmuyor. Sen yine de umutlu ol ama kendini her sonuca hazirla bunu da hayal kirikligi yasamayasin diye soyluyorum canim yanlis anlama bazen hayal kirikligi olabiliyor ya ondan. Ama bende var oldugunu dusunuyorum Rabbim kalbinin istedigini versin sana haber ver bize de merakta birakma :)

K kahvekokulu hayirlisi neyse o olsun canim ozelin acilinden 1-1.5 saatte alirsin sonucunu. İnsallah vardir bebis galiba sende hisseden anneler kervanina katildin bu kadar erken suphelenmenin baska aciklamasi olamaz cunku belirtileri yok denecek kadar az oluyor ya da hic olmuyor. Sen yine de umutlu ol ama kendini her sonuca hazirla bunu da hayal kirikligi yasamayasin diye soyluyorum canim yanlis anlama bazen hayal kirikligi olabiliyor ya ondan. Ama bende var oldugunu dusunuyorum Rabbim kalbinin istedigini versin sana haber ver bize de merakta birakma :)
Aynen öyle canım bi yanm çizgilerde diger yanm pek inanmyo acıkcası hamile olduguma eger varsa cok şaşrcm kötüye hazırladm kendmi akşam bi akslk olmassa hastandym gece bakm beni unutmayn :)

kizlar ya dr bana da 30undan once test yapma dedi ama bn cok hissediyorum ne bilim var gbi diye.leke geliyo arada ama kahveli falan kistimden dolayi biliyorum daha evveldende oldu cnku. daha doktorun dedigi tarihe on gn var test yapsam bosuna yapmis olcam uzulcem ama vakit gecmiyo yaa

Back
X