• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kiz bugun gittjm Sen daha o gün gelmissin Duyulmaz dedi.Bide diyoki Ne kadar meraklisin ultrasona girmeye.Sinirlerimi bozdu Allahtan sonuclarim temiz cikti Ciktim geldm.Bi daha bu doktora gitmicem
Merhaba bende hamileyim 6+1 olduk bugün perşembe randevum var kalp atışını duyarız diye umut ediyordum ama duyamayabiliriz o zaman sizin yorumunuzu görünce. Kaç haftalıksınız doktorunuz kese boyutuna göre söyledi mi yoksa sat baz alarak mı 9. Haftanın içindesiniz?

Merhaba bende hamileyim 6+1 olduk bugün perşembe randevum var kalp atışını duyarız diye umut ediyordum ama duyamayabiliriz o zaman sizin yorumunuzu görünce. Kaç haftalıksınız doktorunuz kese boyutuna göre söyledi mi yoksa sat baz alarak mı 9. Haftanın içindesiniz?

Canm o zaman bn sata gore 7+3 ultrasondada 7+1 cikmistm kese 26.6 mm idi 10 gun sonra gel dedi

kizlar aklima ne geldi bugun temmuzda dusunerek gruba dahil olduk ya ilk istedgmzde olsaymis 5 aylik hamis olcaktk:KK43: uzulmuyorum desemde kafama takiyorum Allaha tevvekkulum sonsuz insAllah hakkimizda hayirlisi olsun
canım ben ilk istedigim ayda hamiş kalsaydım şimdi 8 aylık bebişim dünyada olacaktı onunla oynuyor olacaktım ama kısmet rabbim doğru zamanını bekliyor demekki

kizlar aklima ne geldi bugun temmuzda dusunerek gruba dahil olduk ya ilk istedgmzde olsaymis 5 aylik hamis olcaktk:KK43: uzulmuyorum desemde kafama takiyorum Allaha tevvekkulum sonsuz insAllah hakkimizda hayirlisi olsun
Ben de kimyasal gecirmeseydim su an 7 aylik hamileydim:( Allah buyuk kronik biz de bu topikten mezun olacağız mutlu mesut

Back
X