- 1 Haziran 2017
- 674
- 935
- 33
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
-
- #9.721
Merhaba canimm kronikcim naptin mr.i be yazmiyorum ama takipe devam ediyorum bizde deniyoruz hala ama hani nasilsa olmuyor gibisinden rahat hayatimizi yasiyoruz bende gecen gun baya icerledim ilk bat haziran ile baslamistik olsaydi cok az bir zamanimiz kalmisti kismet napalim canim calismalara gerekiyor ise tedavilere devam ikimiz kaldik sana dua edicem bu gece rabbim daha fazla aratmadan bir saglikli hayirli evlat nasip etsinnnaminn canim insAllahh
ah canim benim Allah razi olsun evet bu 7.ay Rabbim aratmasin vardir bi bildigi.Olanda bir hayir olmayanda bin hayir varmis bekliyoruz bakalm insAllah.. mr i cektirdim canim devlette cekinemedim cok bunaldm hareket ediyosun diye uyardilar falan en sonunda cikardilar goruntu alamiyoruz diye.kizdm hatta biraz. ozele gittim korktgumu falan anlattim saolsn cok yardimci oldular tersten grdim daha az bunaldm canim.yarin aksam alcam sonucumu insAllah ama bu ay cok agri yapti doktor aldirman gerek dicek gibime geliyor bakalm hayirlisi.cok opuyorum seni Allahim ikimize de cumle muslumana da nasip etsin insAllahMerhaba canimm kronikcim naptin mr.i be yazmiyorum ama takipe devam ediyorum bizde deniyoruz hala ama hani nasilsa olmuyor gibisinden rahat hayatimizi yasiyoruz bende gecen gun baya icerledim ilk bat haziran ile baslamistik olsaydi cok az bir zamanimiz kalmisti kismet napalim canim calismalara gerekiyor ise tedavilere devam ikimiz kaldik sana dua edicem bu gece rabbim daha fazla aratmadan bir saglikli hayirli evlat nasip etsinnn
Hic korkma icini ferah tut bazen bazi engelleri asmak gerekiyor mus bende bunu bu sefer ki gebelik istegimde ust uste cikan olumsuzluklardan ogrendim hepiniz sahitsiniz 2 kere canser suphesiyle merhabalastim ve yolladm Allahimin izni ile sende icini cook ferah tut canim benim olucak ben inaniyorum tek engel kistin olsunah canim benim Allah razi olsun evet bu 7.ay Rabbim aratmasin vardir bi bildigi.Olanda bir hayir olmayanda bin hayir varmis bekliyoruz bakalm insAllah.. mr i cektirdim canim devlette cekinemedim cok bunaldm hareket ediyosun diye uyardilar falan en sonunda cikardilar goruntu alamiyoruz diye.kizdm hatta biraz. ozele gittim korktgumu falan anlattim saolsn cok yardimci oldular tersten grdim daha az bunaldm canim.yarin aksam alcam sonucumu insAllah ama bu ay cok agri yapti doktor aldirman gerek dicek gibime geliyor bakalm hayirlisi.cok opuyorum seni Allahim ikimize de cumle muslumana da nasip etsin insAllah
doktora kalsa 3 farkli doktora gttim gebeligi etkilemez bu kist dediler ama yine de icim rahat durmuyo bide mr a baksin bakalm ne dicek. bu hafta yumurtalma haftam Rabbimden hayirlisi.. iyi geceler canimmHic korkma icini ferah tut bazen bazi engelleri asmak gerekiyor mus bende bunu bu sefer ki gebelik istegimde ust uste cikan olumsuzluklardan ogrendim hepiniz sahitsiniz 2 kere canser suphesiyle merhabalastim ve yolladm Allahimin izni ile sende icini cook ferah tut canim benim olucak ben inaniyorum tek engel kistin olsun
çok sukur Rabbime ki ölumden baska her derdin dermani var.
Takibe devam edicem canim bende seni cok opuyorum iyi geceler canim benim . Mucizene kavusacagin gun yakindir hissediyorum.
Allahim hayirli sonuclari nasip etsin canimkizlar eger hala topigi takip edeniniz varsa duaniza talibim mr sonucum henuz cikmadi yarin yada persembe cikicak.bugun gtmisken yumurtlamama ne kadar var diye baktirim dedim normalde hep 16.sinda catlar.bugun 14.gunum.doktor suan yumurtan yok 3ihtimal var ddi ya yumurtlamadm yada yumurtlama bugune kadar oldu bitti yada yeni catladi.
mr cektircem diye bugune kadar iliski olmadi belki yeni catlamstir diye bi umut iliski oldu bugun Rabbimden hayirlisi.belkide gec kaldik.. duaniza beni de alin eger yeni catladiysa bugun yarin oldu oldu yoksa umutlar diger aylara..
amin canimmAllahim hayirli sonuclari nasip etsin canim
iyiyim canim nolsun mr in sonucu cikti cok sukur baska farkli kotu bi durum yok.sol yumurtaligmda kist basit zararszmis.farkli bi dr rahminde diyince korkmstm.dr ameliyat gerekli degil sezeryan olursan alinir istersen dedi.
Artik bu kisti takmayi birak stres yapma ve de rahatına bak akisina birak insallah olcak .Ben de yeni geldim okuldan yatisa geçtimiyiyim canim nolsun mr in sonucu cikti cok sukur baska farkli kotu bi durum yok.sol yumurtaligmda kist basit zararszmis.farkli bi dr rahminde diyince korkmstm.dr ameliyat gerekli degil sezeryan olursan alinir istersen dedi.
bebisi de mr a gricem diye denememistk dr a gttigmzde yumurta yok ya bugun catladi yada catlama oldu bitti onceden ddi.o gun denedik Allahtan hayirlisi bakalm sen nasilsin
Allahıma şükür iyiyim canım sen nasılsın bebişin nasıl
Kronikcim sevindim cok şükür iyi cıkmış bak gördün mü artık kafana takma ve güzel haberler ver bize❤iyiyim canim nolsun mr in sonucu cikti cok sukur baska farkli kotu bi durum yok.sol yumurtaligmda kist basit zararszmis.farkli bi dr rahminde diyince korkmstm.dr ameliyat gerekli degil sezeryan olursan alinir istersen dedi.
bebisi de mr a gricem diye denememistk dr a gttigmzde yumurta yok ya bugun catladi yada catlama oldu bitti onceden ddi.o gun denedik Allahtan hayirlisi bakalm sen nasilsin
Ben de yatiyorum canim tum enerjim bitti okulda .Bebisim de iyidir insallah 2 haftadir görmüyorumAllahıma şükür iyiyim canım sen nasılsın bebişin nasıl
İyidir inşallah annesi merak etme sen dinlen bol bolBen de yatiyorum canim tum enerjim bitti okulda .Bebisim de iyidir insallah 2 haftadir görmüyorum
Evraklar birikmis laptopun basinda kamburum cikti daha da bitmediİyidir inşallah annesi merak etme sen dinlen bol bol
Aman allahim melegim sen hamilesin cok suku bin sukur rabbim korusun sizi allahim nasil sevindim hic kiskanclik bile hissetmedim cok sukur bak gordunmu sabir edince oluyormus ben adet oldum kuzum yeni ay yeni umut ise girdim ondan giremedim buraya kafam dagilsin azcik valla kocayi bile gormuyor gozum ama buraya girince gordugum en guzel seydi senin hamile olman simdi 1 arkadasim kaldi artik ona dua edicem o da hamile kalirsa super allahin izniyle
Ama yaaaa offff hamile olan kahve kokulu olan arkadasimizmis onu biliyordum zaten bebisli diye ben sen hamile kaldin sandim kuzum ondan cok sevindim ama sevincim uzun surmefi mekegim ya kiz belkide allah ole gosterdi insallah benden once hamile kalirsin bu isler sirayla lluyorsa sirami sana versin allah insallah bana hamileyim diye yazmayi nadip etsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?