@duygusuuu oyyy kuzum benim tebrik ederim seni inan çok mutlu oldum .. Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah .. 

hissediyordun ve oldu şükür 

Benimkigeliyor

Egem2709
 kızlar merakta koyduğum için kusuruma bakmayın bayram tatili için yola çıktık olduğumuz yerde internet çekmiyor düzgün her şeyi okuyamadım bu durumu da ongoremedigim için size haber de veremedim.. Elhamdulillah iyiyim ama akşamdan sabaha kadar kötüyüm.  

Bu durumda gizleyemedim herkes anladı zaten iki aile de bir aradayız .. Leke vs hiçbir şey gelmedi öyle bir ağrım da yok elhamdulillah o yüzden biz inşallah iyiyiz .. 

Sizde çok iyi olun inşallah 

Egemmm 

gerçekten okuyunca kendimi tutamadım ağlaya ağlaya bir hal oldum tam sulu gözüm

öyle mutlu oldum ki .. Rabbim ne büyük .. İmtihan edildin öyle sana yine aynısını nasip etti .. Demek ki sukunetini korumussun .. Oyle mutlu oldum ki güzel kuzularim teyzesi yer onlariiii 

Hiç endiselenme bir şey olmaz . Her şey yolunda gidecek .. Yavrularına kavusacaksin 

Benimkigeliyor sende mujdemizi ver canım benim Allah'ım su mübarek günler hürmetine lütfen kardeşimin içine mucizesini koy bekleyişi bitsin hasreti bitsin 

ve darısı tüm diğer güzel bacilarima 

@Kumsalpoyraz canım çok şükür sende hamilesin seni tebrik ediyorum 

sağ salim kavusun bir birinize inşallah ..
Rabbim bizlere Salih evlat nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah .. 

kronikuykucu

Afilim92

Mina_1414
 @bebegimleben ve şuan aklıma gelmeyen diğer canlar üzülmeyin bekleyisiniz son bulacak inşallah .. Her birimiz buradan mutlu 

haberini alacağız 

Sizleri seviyorum. Olurda yazamazsam internet sıkıntımdan dolayı bayram sonrası görüşürüz.. Şimdiden ne olur ne olmaz bayramınız mübarek olsun. Kesilen kurbanlarimiz ihtiyac sahiplerine de ulaşir İnşallah 

.. Bu günleri hakkıyla idrak edebiliriz umarım .. Maksadın et yemekten de öte olduğunu ümmet olarak idrak ederiz inşallah .. Acı içinde kıvranan, zulüm altında yaşayan , bin bir türlü zor imtihan a tabi tutulanlara Rabbim yetişsin .. Dursun artık bu zulümler bu acılar 

.. Ülke olarak da daha güzel güvenilir ahlak bilinciyle bilinclenmis bir cennete donusmemiz dileğiyle