- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #8.261
Oleyyy be tebrik ederim hayatim saglikli guzel gebelik gecir insallah Rabbim saglikli hayirli evlat versin cok sevindim gozun aydin![]()
Sagol gulum bnim allah razi olsunn :) opuldnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oleyyy be tebrik ederim hayatim saglikli guzel gebelik gecir insallah Rabbim saglikli hayirli evlat versin cok sevindim gozun aydin![]()
Hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin inşallah banada dua et
safari_go esinin haberi var mi ogrendi mi :)
Aynıyız senle canım hadi gözün aydın darısı bu listedeki herkesin başınaEvet ilk ona soyledm zatnn Inamadiiii hala:))) Cok sevndiiiii☺❤![]()
Aminn cnm bnm Hemsire bu ay sonu k.doguma git kalp atislarini duyabilirsn dediii:)Aynıyız senle canım hadi gözün aydın darısı bu listedeki herkesin başına![]()
Ayy tahmin edebiliyorum :)) ilk heyecanlar cok guzel :) Bu arada guzel hamilelik uygulamalari var bebegin her gelisimini takip edebiliyorsun. Dr.Banu ciftci bir de hamilelik takibi kullaniyorum tavsiye ederim :)Evet ilk ona soyledm zatnn Inamadiiii hala:))) Cok sevndiiiii☺❤![]()
Bende yarın gidicem bakalam keseyi görebilckmym.cumartesi değerim 1.370 ti bakalm ne olck kalp atışınıda duysak ne güzel olurAminn cnm bnm Hemsire bu ay sonu k.doguma git kalp atislarini duyabilirsn dediii:)
Yaa ne ki özele gelsene canmAyy tahmin edebiliyorum :)) ilk heyecanlar cok guzel :) Bu arada guzel hamilelik uygulamalari var bebegin her gelisimini takip edebiliyorsun. Dr.Banu ciftci bir de hamilelik takibi kullaniyorum tavsiye ederim :)
Anında hemde çok az kaldı inşallah diğer arkadaslarmzda hamş olurlar ve bu gruptan konuşmaya devam ederzAyy emojimde koymussn sagol canm bnm:) K kahvekokulu
Bnde yarin tekrar kan vericm bu degerm dunkii yarin yine vericm insallah iki kati cikar:)Bende yarın gidicem bakalam keseyi görebilckmym.cumartesi değerim 1.370 ti bakalm ne olck kalp atışınıda duysak ne güzel olur
Amin insallah cnm bnm Insallah onlarda gelirr :)) Kizlaer elinz cabuk tutunnnn:)Anında hemde çok az kaldı inşallah diğer arkadaslarmzda hamş olurlar ve bu gruptan konuşmaya devam ederz
İnşallah canım benm ki 8 den geldi buralara :)Bnde yarin tekrar kan vericm bu degerm dunkii yarin yine vericm insallah iki kati cikar:)
ayy hadi hayirli olsun canim masAllah cok guzek degerin dusun benim arkadasimin 28 cikmisti ilk hadi gozun aydin canim bnimKizlar kan sonucum 410.4 ciktiiii :))))) Darsii tum isteyenlern basina insallahh:))❤❤
ayy hadi hayirli olsun canim masAllah cok guzek degerin dusun benim arkadasimin 28 cikmisti ilk hadi gozun aydin canim bnim
o zaman geleneksel olarak bebisi bayraklarla kutluyorum darisi basimiza
![]()
Hangi takvime canımKizlar hamileik takvimine kayit yapmak istiyorm nasil yapabilirm yardimci oluramnz??:)
yazilarinizin altinda cikiyo ya onu kastetmis canimHangi takvime canım