• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim yok çok da büyük değil nasip meselesi ama tutabilir tutmaya da bilir yumurta ne kadar erken catlarsa o kadar kolay oluyor spermler için.. Benim yumurtam hep 17.-18.-19. gün catliyordu o zaman tutmadı 16. Gün çatlayan yumurtam tuttu ..
Benimkisi geç çatladı diye düşünüyorum ama dr adet döngüne göre normal dedi eğerki bu ay hamiş olmazsam yumurtalar için bi kür yapayım belki daha erken çatlar ama olgunlaşmadan çatlayıncada olmayabilir diyorlar nasip bakalım günleri değerlendirdik ya Rabbim ol derse olcak elbet :dua: teşeklür ederim cevap verdiğin için bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah :KK200:

Kizlar bende pco var . 11 aydir çocuk düşünüyoruz, olmuyor. Ne eşime ne benim rahim filmine bakıldı. Kendiliğinden adet olamiyorum. Klomenle yumurtam buyumuyor.

Nasıl bi tedavi uygulanir ? Dr ignelerden bahsetti ganol f falan. Bunlarin maliyeti nedir ? Ozel hastaneye gidicem. Fikirlerinizi merak ediyorum

Elhamdulillah canım inşallah iyidir her şey en son çuma günü gördüm.. Ama nezle oldum beni yıprattı bayağı .. Siz nasılsınız canım ?
Gecmis olsun canim cok sukur iyiyiz bizde oyle esim hasta oldu onu iyilestirdim limon yiyorum hasta olmayayim diye balli sular iciyorum artik ne yapayim. Bebis de iyidir insallah canim ? Cinsiyetini ogrendiniz mi

Iyi ki varsin tatlım :KK37:
Ayni cabalar iste iyiyim sukur .Sen nasilsin kuzucum bebis nasil ?
Sen de iyi ki varsin kuzum Allahima sukur iyiyiz teyzesi.. Sayi cok azaldi artik siradaki ilk guzel haberi sen ver bizlere canim benim:KK36:

Back
X