- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #4.221
Allah Allah yaa bazen bozuk test çıkabiliyor diyolar ama o da size denk gelmis demekki hayırlısı olsun. Benim de 2 saat sonra çıkıyo böyle çizgi, insan ondan bile umutlaniyo, eminim üzülmüşsünüzdür siz deEvet damlatır damlatmaz çıktı. Bence test yanlış çünkü kan negatif çıktı.
Yumurtlama/çatlamanin üzerinden kaç gün gectiEvet damlatır damlatmaz çıktı. Bence test yanlış çünkü kan negatif çıktı.
Doktor bugün yumurtlama olacağını söyledi bu işleri de pek bilmem ama yumurtam büyümüş. Bugün ya da yarın çatlar dedi doktorYumurtlama/çatlamanin üzerinden kaç gün gecti
O zaman neden test yaptiniz daha bugünleri degerlendirip en az 12-14 gün sonra test yapmanız lazımDoktor bugün yumurtlama olacağını söyledi bu işleri de pek bilmem ama yumurtam büyümüş. Bugün ya da yarın çatlar dedi doktor
İlk 10 dk içinde çıktıysa evet bu durumda gebelik var ama bekleme süresi daha uzunsa kuruma çizgisi çıkıyor kuzumNegatif ama baksana tatlım bu nedir yani ya test yanlış ya da ne bilmiyorum kafayı yicem.
Eki Görüntüle 2673042
Sen yumurtayı takip et ovülasyonla mutlaka yakala bugün yarın birlikteliklerin olsun eşinde sorun yoksa 3 4 üst üste yapabilirsinDoktor bugün yumurtlama olacağını söyledi bu işleri de pek bilmem ama yumurtam büyümüş. Bugün ya da yarın çatlar dedi doktor
Amin canm insallah rabbm isteyen herkese nasip etsin tez vakitte sizleredee insallaaahh yarabbmmmTeşekkürler sağlıcakla kucağınıza alın insallah
Kaliteli spermler 3 gün yasabiliyormus vicutta olabilir canm. Ama yumurtlama günü ve birgün öncesi olması daha şansı arttırırKizlar yumurtlama gününe 3 gün kala gerçekleşen tek ilişkiyle gebe kalmak mümkün olabilirmi
Anladım canım ihtimal var yani umud var o zaman benim bu ay tşk ederimKaliteli spermler 3 gün yasabiliyormus vicutta olabilir canm. Ama yumurtlama günü ve birgün öncesi olması daha şansı arttırır
Var tabi canm insallah gönlündeki olurAnladım canım ihtimal var yani umud var o zaman benim bu ay tşk ederim ❤
Mümkün nasibinde varsa olur zatenKizlar yumurtlama gününe 3 gün kala gerçekleşen tek ilişkiyle gebe kalmak mümkün olabilirmi
İnşallah canımVar tabi canm insallah gönlündeki olur❤❤
Umarim canim ya sağol hayırlı şekilde olsun insAllahİnşallah hamileliktendir canım
Amin Allah razı olsun canımAmin canm insallah rabbm isteyen herkese nasip etsin tez vakitte sizleredee insallaaahh yarabbmmm
Kuzucum eğer Allah nasip ettiyse olacaktır içini ferah tutu bak sana bilgi atıyorum kısa bir araştırma yaptım senin içinKizlar yumurtlama gününe 3 gün kala gerçekleşen tek ilişkiyle gebe kalmak mümkün olabilirmi
Cok mutlu oldum şu anda Allah razı olsun canım senden eşim şehir dışına çıkmadan önce birliktelimiz oldu 2 3 gün sonrada keskin tek taraflı bir sancı yaşadım ve lekelenme oldu avulasyon testide çift çizgi çıkıyordu o günlerde benim hiç umudum yoktu bunu okuyana kadar bu ay olmadı diye düşünüyordum umud oldun çok tşk ederimKuzucum eğer Allah nasip ettiyse olacaktır içini ferah tutu bak sana bilgi atıyorum kısa bir araştırma yaptım senin için
Çok ver böyle 2 3 gün önce yapılan birliktelikten hamile kalan hiç belli olmaz nasipte varsa olacaktır inan Takdir işi bu her şey bahane Rabbim gönlüne göre versin umut her zaman vardırCok mutlu oldum şu anda Allah razı olsun canım senden eşim şehir dışına çıkmadan önce birliktelimiz oldu 2 3 gün sonrada keskin tek taraflı bir sancı yaşadım ve lekelenme oldu avulasyon testide çift çizgi çıkıyordu o günlerde benim hiç umudum yoktu bunu okuyana kadar bu ay olmadı diye düşünüyordum umud oldun çok tşk ederim
Gebelik testi yapmadin mi canımCok mutlu oldum şu anda Allah razı olsun canım senden eşim şehir dışına çıkmadan önce birliktelimiz oldu 2 3 gün sonrada keskin tek taraflı bir sancı yaşadım ve lekelenme oldu avulasyon testide çift çizgi çıkıyordu o günlerde benim hiç umudum yoktu bunu okuyana kadar bu ay olmadı diye düşünüyordum umud oldun çok tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?