Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çalısıyorum ben . öğlen arası verırm dıe düşündüm sonra vazgectım.. 2 saat sonra sonucu alırsam çalısamam die düşündüm. bugun 30 gün oluyor acaba 3-4 gün beklesem mi?
Bence bekleme. Yüksek ihtimal çıkacaktır. Ben dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum beklemeye artık. Git kanını ver 2 günde bir de tekrarla . Zaten bir haftaya büyük ihitmal kesen görünecektir :)

Bence bekleme. Yüksek ihtimal çıkacaktır. Ben dış gebelik geçirdiğim için korkuyorum beklemeye artık. Git kanını ver 2 günde bir de tekrarla . Zaten bir haftaya büyük ihitmal kesen görünecektir :)
o zman kan testi vericegim. 5 haftalıkken kese görünüyor gecenkınde öle oldu.o zaman 1 hafta beklemem gerek sakıncası yok degıl mı ?
aksama veririm kan testini.

o zman kan testi vericegim. 5 haftalıkken kese görünüyor gecenkınde öle oldu.o zaman 1 hafta beklemem gerek sakıncası yok degıl mı ?
aksama veririm kan testini.
Yok canım sen şimdilik kanını ver, 2 gün sonra tekrarlarsın sonra da muayeneye gidersin

Kizlar bugun saglik ocagina gittim 11 de kan verme saati gecmis tip merkezide çok pahaliya aliyordu kani bende tekrar idrar testi yapim dedim koyulasma oluyor mu diye onceki ve sonraki resminide atarim
at bakalım merak ettım bende.devlet hastanesı acil kısmında 18:00 dan sonrada yapılıyor aklında olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…