• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında doğru söylüyor eşin canım ama biz sabırsızız diyoruz ki daha önce öğrensek nolur yani :KK70:
25ine kadar tüm belirtileri yaşasam kusmasi bayılması 😂😂 eşime doğum günü süprizi olsun çok istiyorum hatta ondan gizli test alıp yapmayı da düşünmüyor değilim😂😂😂

Ben de sıfır belirti sanki dün ağrıları çeken ben değildim 🙄 ben belirtilerimin hiçbirine güvenemiyorum l, dengesiz hormonlarim 😅

Bu ay tutmazsa, önümüzdeki ay da değerlendirme imkanım zor heralde eylüle kalacam gibi 😁

Bir de ovulasyon testi ile denemek istiyorum, hangi markaları önerirsiniz kızlar?

25ine kadar tüm belirtileri yaşasam kusmasi bayılması 😂😂 eşime doğum günü süprizi olsun çok istiyorum hatta ondan gizli test alıp yapmayı da düşünmüyor değilim😂😂😂

Hahah gizli gizli 😂Ya ne güzel doğum günü hediyesi olur 😍 inşallah hayal ettiğin gibi olur 😇

Ben de sıfır belirti sanki dün ağrıları çeken ben değildim 🙄 ben belirtilerimin hiçbirine güvenemiyorum l, dengesiz hormonlarim 😅

Bu ay tutmazsa, önümüzdeki ay da değerlendirme imkanım zor heralde eylüle kalacam gibi 😁

Bir de ovulasyon testi ile denemek istiyorum, hangi markaları önerirsiniz kızlar?
Ben en çok labaquik duydum canım burda ovü testlerinde

İnsallah canımm evlilik yıldönümünde olmadı belki doğum gününde olur 😂😂

Ben de olursa evlilik yildönümü hediye olacak bakalım nasib 😀bizde ikimizin doğum günü arasinda evlilik yildönümümüz var. Benimki geçti artık bakalim hangisine denk gelecek 😂

aslında pazar gününden önce yapmayı düşünmüyorum am belki dayanamam yaparım :D

ben labquik kullandım canım iyiydi hatta 4 tane kaldı hamilelik testi yapıyorlar bununla bakalım doğru mu çıkıyor :D

Ben de olursa evlilik yildönümü hediye olacak bakalım nasib 😀bizde ikimizin doğum günü arasinda evlilik yildönümümüz var. Benimki geçti artık bakalim hangisine denk gelecek 😂
Ay hamiş olda hiiç farketmez bence canım sağlıkla gelsin de inşallah özel gününüzden birine denk gelir ya :KK68:

Back
X