- 1 Mayıs 2017
- 250
- 192
- 103
- 31
- Konu Sahibi sirinhatun46
-
Test yaptınız mı sonuç nedirAdetimin 4. Günü klomen başlayıp sonrasın da çatlatma iğnem yapıldı bugün iğnenin 12. Günü adetime 5 gün kaldı benimle aynı tarihleri paylaşanlar beraber bekleyelim :) Varmı belirtileriniz falan ?
Yaptım canım :) ama son günüm henüz adet olmadım bilmiyorum yani iğnenin etkisi falan kalmamıştır artık heraldeTest yaptınız mı sonuç nedir
Ay çok çok sevindim kesin iğne etkisi geçmiştir on günden sonra geçiyormuş darısı bize arkadaşımYaptım canım :) ama son günüm henüz adet olmadım bilmiyorum yani iğnenin etkisi falan kalmamıştır artık heralde
İnşallahh canım benim seninki ne zamanAy çok çok sevindim kesin iğne etkisi geçmiştir on günden sonra geçiyormuş darısı bize arkadaşım
Ben şuan klomenin üçüncü günündeyim yılın çok başıİnşallahh canım benim seninki ne zaman
Merhaba canım biraz geç oldu ama naptın son durumun nedirBen şuan klomenin üçüncü günündeyim yılın çok başıkaç mm di yumurtan veya yumurtaların çatlatma iğnesi yaparken
İğneni gününü saymazsak beşinci gündeyim canımMerhaba canım biraz geç oldu ama naptın son durumun nedir
Ayy hadi inşallahhhİğneni gününü saymazsak beşinci gündeyim canımsen napıyosun var mı gelişme
Kan verdiğinde kaç çıktı iğnenin kaçıncı günüydü çok sevindim darısı bizlere canımAyy hadi inşallahhhBende en son bayramdan önce kan verdim pozitif çıktı ama çok küçük dedi kese görünmemişti ondan sonraDa gitmem gerekiyordu araya bayram girdi gitmedim 12 gün geçti üzerinden bilmiyorum Değerim yükseldimi :)
İnşallah canım benim 599 çıkmıştı iğnenin 13-14. Günü falandı galibaKan verdiğinde kaç çıktı iğnenin kaçıncı günüydü çok sevindim darısı bizlere canım❣
Ay galiba ikizİnşallah canım benim 599 çıkmıştı iğnenin 13-14. Günü falandı galiba
Yok ya gerçek mi neden öyle dedin kiiAy galiba ikiz
Olmazsın canım bende 4. Günü gitmiştimÇatlama iğnesine başlamak için öncesinde ne yapılıyo
Ben adetin üçüncü günü hormon tahlillerimi ve eşimin spermiyogram tahlilinin sonuçlarını alıp gidicem doktora
Eğer gerek duyarsak geç kalmıs olmam dimi adetin üçüncü dördüncü günü gitsem?
Öncesinde sana klomen vercek bir hafta onu kullanmıştım ben sonra çatlatma iğnesi oluyosunOlmazsın canım bende 4. Günü gitmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?