Temmuz ayı klomen kullanıp çatlatma iğnesi vurulanlar toplanalım:)

sirinhatun46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
250
192
103
31
Adetimin 4. Günü klomen başlayıp sonrasın da çatlatma iğnem yapıldı bugün iğnenin 12. Günü adetime 5 gün kaldı benimle aynı tarihleri paylaşanlar beraber bekleyelim :) Varmı belirtileriniz falan ?

Adetimin 4. Günü klomen başlayıp sonrasın da çatlatma iğnem yapıldı bugün iğnenin 12. Günü adetime 5 gün kaldı benimle aynı tarihleri paylaşanlar beraber bekleyelim :) Varmı belirtileriniz falan ?
Test yaptınız mı sonuç nedir

Eklentiler

• 01828DDE-EB88-45A0-AA96-DC119DDD8057.webp
    01828DDE-EB88-45A0-AA96-DC119DDD8057.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 28
İğneni gününü saymazsak beşinci gündeyim canım 🌺sen napıyosun var mı gelişme
Ayy hadi inşallahhh 🙏🙏😍Bende en son bayramdan önce kan verdim pozitif çıktı ama çok küçük dedi kese görünmemişti ondan sonraDa gitmem gerekiyordu araya bayram girdi gitmedim 12 gün geçti üzerinden bilmiyorum Değerim yükseldimi :)

Ayy hadi inşallahhh 🙏🙏😍Bende en son bayramdan önce kan verdim pozitif çıktı ama çok küçük dedi kese görünmemişti ondan sonraDa gitmem gerekiyordu araya bayram girdi gitmedim 12 gün geçti üzerinden bilmiyorum Değerim yükseldimi :)
Kan verdiğinde kaç çıktı iğnenin kaçıncı günüydü çok sevindim darısı bizlere canım 🌺😘❣️😍

Çatlama iğnesine başlamak için öncesinde ne yapılıyo
Ben adetin üçüncü günü hormon tahlillerimi ve eşimin spermiyogram tahlilinin sonuçlarını alıp gidicem doktora
Eğer gerek duyarsak geç kalmıs olmam dimi adetin üçüncü dördüncü günü gitsem?

Çatlama iğnesine başlamak için öncesinde ne yapılıyo
Ben adetin üçüncü günü hormon tahlillerimi ve eşimin spermiyogram tahlilinin sonuçlarını alıp gidicem doktora
Eğer gerek duyarsak geç kalmıs olmam dimi adetin üçüncü dördüncü günü gitsem?
Olmazsın canım bende 4. Günü gitmiştim

Back
X