Temmuz ayinda asilama yaptiricaklar buraya

doktoruna sordunmu kac kere asilama yontemini denemek gerekiyormus? ben bu ay gittigimde sorucam merak ediyorum.

yok canım sormadım ama netten okuduğum kadarıyla 3 kere diyorlar. benim eşim de sabırsız, şimdiden tüp bebek merkezlerini araştırıyor.

biz alisverise cikicaz birazdan. gelincede oglen icin yemek yaparim yeriz. benden cevap bekleme bilgisayar basinda olmuycam. sana iyi geceler. umarim ilk asilamanda hamile kalirsin, hersey yolunda gider ve anne olursun.

inşallah canım sen de...

garip geldi birden saat farkı. unutmuşum yurt dışında olduğunu :)) ben de uyukluyorum ama gece 1.30 vurul dedi doktor çatlatma iğnesini onu bekliyorum.

sana da iyi günler:)

ooo gec saat demis igne icin benim biri saat aksam 10:00 digeride saat 8:00 deydi

zaman farkini sorma, oyle anlar oluyor ailemi arayamiyorum, seslerini duyamiyorum. cok zor oluyor
burda yanimda sadece esim var baska kimsemiz yok bide 3 turk aile var o kadar tabii herkesle hersey konusulmuyor biliyorsun.

sanirim sen ve benden baska kimse olmayacak bu ay asilama
yanliziz bu ay
belkide ikimizde yeni oldugumuz icin bizleri bilmiyor kimse

SLM kızlar ben de bir pko luyum üç yıldır bir fiil tedaviler için uğraşıorum aklınıza gelicek her tedavi uygulandı ilaçlı usgler kan tahlılleris sis usg spermiyogram en sonunda iğnelerle yumurtalar geliştirildi ama gene gebe olamadım en sonunda işe başladım ve bu konuyu bir köşeye almaya karar verdim geçiken adet tarihimle farlutal kullanmadan önce test yaptım ve bugün 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim aklınıza ne geliosa sorabilirsiniz ben sağlıkçıda olduğum için bu kadar tedavide olmayan bu bebiş yüce rabbiimin istediği zaman olduğuna kanaa geetirdim sizde ne olur sakın ümidinizi kesmeyin ama kafanızada sakın takmayın

biyologul biyologul isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)
aşk eş ve bebiş
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Laborant
Yaşadığınız Yer: Ankara

Giriş tarihi: Jun 2009

Mesaj Linki
SLM kızlar ben de bir pko luyum üç yıldır bir fiil tedaviler için uğraşıorum aklınıza gelicek her tedavi uygulandı ilaçlı usgler kan tahlılleris sis usg spermiyogram en sonunda iğnelerle yumurtalar geliştirildi ama gene gebe olamadım en sonunda işe başladım ve bu konuyu bir köşeye almaya karar verdim geçiken adet tarihimle farlutal kullanmadan önce test yaptım ve bugün 5 haftalık gebe olduğumu öğrendim aklınıza ne geliosa sorabilirsiniz ben sağlıkçıda olduğum için bu kadar tedavide olmayan bu bebiş yüce rabbiimin istediği zaman olduğuna kanaa geetirdim sizde ne olur sakın ümidinizi kesmeyin ama kafanızada sakın takmayın

sanirim benim en buyuk sorunum cok kafaya takmam. uzulmem ve aglamam. sanirim depresyona girdim kendimi aglamaktan alikoyamiyorum. birden bire morelim bozuluyor ve agliyorum
esimde uzulmememi, rahat olmami eger kafama takmazsam hemen hamile kalabilecegimi soyluyor ama ben bunu basaramiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…