temmuz ayında aşılama yaptırıcaklar gelin beraber bekleyelim

bril

Kün fe yekün...
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
3.206
1.212
kızlar öncelkle merhaba temmuz ayında aşılama yaptırıcaklar gelin bu süreci beraber bekleyip beraber atlatalım yavrularımızı kucaklarımıza alalım

Merhabalar polikistikover hastasıyım 1 yıldır gebelik oluşmadı 2 ay klomen kullandım yumurtam oluşuyor ve çatlıyormuş ama gebelik oluşöadı dr hsg istedi bu ay cuma günü çektrdim temiz çıktı şükürler olsun temmuz gibi adet olacağım ve sonrasında aşılmaya başlayacağız :)

Merhabalar polikistikover hastasıyım 1 yıldır gebelik oluşmadı 2 ay klomen kullandım yumurtam oluşuyor ve çatlıyormuş ama gebelik oluşöadı dr hsg istedi bu ay cuma günü çektrdim temiz çıktı şükürler olsun temmuz gibi adet olacağım ve sonrasında aşılmaya başlayacağız :)
ay ne güzel sonunda arkadaş buldum kendme bizede tüp bebek demşlerdi ama başka doktora gttk tüp bebeklk işinnz yok aşılama dedi umarm ikimznde ilk denemede tutar kaç yıllk evlisn

3 Yıllık evliyim 1 yıldır bebiş gelmedi :KK43: bizim dr da hsg aşılama olmazsa tüp bebek yapıcaz dedi inşallah aşılama sayesinde bebişlerimiz gelir tüpbebek yapmak zorunda kalmayız zaten zor bir süreç bizim için sen kaç yıllık evlisin bebek ne kadar süredir istiyorsunuz ?

3 Yıllık evliyim 1 yıldır bebiş gelmedi :KK43: bizim dr da hsg aşılama olmazsa tüp bebek yapıcaz dedi inşallah aşılama sayesinde bebişlerimiz gelir tüpbebek yapmak zorunda kalmayız zaten zor bir süreç bizim için sen kaç yıllık evlisin bebek ne kadar süredir istiyorsunuz ?
günaydn canm bende 2 yıllık evliyim 19 aydır korunmuyorz ama olmadı 5 ay klomen tedavisi gördm ama yumurtam gelişmedi benm hsg falan çekldi çok şükür iki tüpte açık çıktı aşılama ihtimali düşük dye tüp bebek önerdiler bize bzde tesadüfen edirnede bi doktor duyduk ona gttk geçen hafta o tüp bebeklik işiniz yk aşılama dedi ki o kadar da istemiyodum aşılama ama ikna oldm bu ay dktor izine çıkıcağı için olmaz dedi o yzden işimiz temmuza kaldı korkuyorum

Benim drumda yurt dışında temmuzda burda olacak bu ay hsg çekildiğim için seni serbest bırakalım temmuz sonu ağuztos başı gibi bebek yapalım artık dedi bakalım hayırlısıyla inşallah bizde anne oluruz tüp bebek biraz daha uğraştırıcı bir şey inş gerek kalmaz Rabbim gönlümüze göre nasip etsin

kızlar öncelkle merhaba temmuz ayında aşılama yaptırıcaklar gelin bu süreci beraber bekleyip beraber atlatalım yavrularımızı kucaklarımıza alalım
Hanimefendi siz iyi misiniz allah aşkına? `İkizlerle yeni hayat` diye bi topic açıp orda 33 haftalik ikiz kızlarımı dogurdum yazıp sohbet ediyosunuz daha iki üç gün önce... şimdi burda çocuğunuz olmadigindan dert yaniyosunuz. İnsanların duygularıyla oynayıp boşa vakitlerini çalmayınnn

hayırlı olsun inşallah

X