hayir cnm hic bi ilac kullanmiyorum,ingilterede yasiyorum ben ve buradaki doktorlar vermiyo ole ilaclar,herseyi dogal seyrine birakiyolar,keske tr de olsaydimmmmm:2::2::2:
zeynep 40 gün meryem suresi oku 7 gün oruç tut hisediyorum olacak inşşş allahın izniyleaslında elle tutulur bi sorun yok sadece tek tüpüm kapalı zaten tek tüpün açık olması yeterliymiş gebelik için aslında ben laparoskopi olmak istiyordum doktor gerek görmedi
mesaj okumaktan ve yazmaktan listeden falan yoruldum..ben biraz ev işlerine bakayım gelirim canlarımm öptümm
zeynep 40 gün meryem suresi oku 7 gün oruç tut hisediyorum olacak inşşş allahın izniyle
tesekkur ederim hayatim,ay ne guzel karsilandim burda bolee,moralim duzeldi walla saolun varolun
hoşgeldin aramıza :) peki sen düşünüyor musun bebiş anlatır mısın biraz kendini lütfen.
slm kızlarrr naslsnz iimsnz.. valla gerçektn mesj okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum maşlllah
yaa kızlar şimdi benm normalde adet düzensizliğim yoktu ancak 2 aydr var şimdi kırmızılara boyandım yaao bitince bu yumurta meselesi nasl oluyo yani anlamak için ateş ölçmekten başka bi belirti yokmu??:97:
slm kızlarrr naslsnz iimsnz.. valla gerçektn mesj okumaktan yazmaya fırsat bulamıyorum maşlllah
yaa kızlar şimdi benm normalde adet düzensizliğim yoktu ancak 2 aydr var şimdi kırmızılara boyandım yaao bitince bu yumurta meselesi nasl oluyo yani anlamak için ateş ölçmekten başka bi belirti yokmu??:97:
neyse üzme kendini canım. Vardır bir hayır demek gerek galiba. ben de bir yıldır istiyorum ama olmuyor canım. doktora gidiyoruz ne eşimden ne ben de sorun yok çok şükür ama olmuyor işte. bu ay doktor klomene başlayalım dedi başladık bakalım sonuç ne oldu bekliyorum batı.
tesekkur ederim cnm,benim 4.5 yasinda bi oglum var gecen sene hic zorlanmadan hic dusunmeden yine hamile kalmistim ama 7 haftalikken kalbi durmus ben bunu 12.haftada ogrendim ultrasonda sonrada kurtajla aldilarr:2: ondan sonra birkac ay ara verip sonra tekrar denemeye basladik ama olmuyo :2::2:
var bi kismeti onu bekliyo heralde bebisimmm
Allahım bir daha yaşatmasın canımtesekkur ederim cnm,benim 4.5 yasinda bi oglum var gecen sene hic zorlanmadan hic dusunmeden yine hamile kalmistim ama 7 haftalikken kalbi durmus ben bunu 12.haftada ogrendim ultrasonda sonrada kurtajla aldilarr:2: ondan sonra birkac ay ara verip sonra tekrar denemeye basladik ama olmuyo :2::2:
xena akşama okurum canım sayı vermeyeyim o zaman.Allah kabul eder inşallah.
tesekkur ederim cnm,benim 4.5 yasinda bi oglum var gecen sene hic zorlanmadan hic dusunmeden yine hamile kalmistim ama 7 haftalikken kalbi durmus ben bunu 12.haftada ogrendim ultrasonda sonrada kurtajla aldilarr:2: ondan sonra birkac ay ara verip sonra tekrar denemeye basladik ama olmuyo :2::2:
benim kizim tek ilişki hemde adetten hemen sonraki gün tek ilişkiyle oldu ki aylardir uğraşmayla olammişti
ohhh hele şükür bir hamile daha geldiii hadi hayirli olsun darisi da diğer arkadaşlarin sonra da benim başima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?