Temmuz ayında hamile kalmayı planlayanlar buraya.....

Filiz11

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
71
2
18
Balıkesir
Merhaba arkadaşlar,sizde benim gibi temmuzda çalışmalara başlayacaksanız burda buluşalım.heyacanlı bekleyişimize ortak olalım.....

2 aydır deniyoruz ama sonuç :( ikinci bebeği çok istiyorum.Birinci çocuğumdan sonra dış gebelik geçirdim.tek tüpüm alındı,doktor biraz uğraşırsınız dedi bakalım bu ay inşallah hayallerimize kavuşuruz.....

[QU2 aydır deniyoruz ama sonuç :( ikinci bebeği çok istiyorum.Birinci çocuğumdan sonra dış gebelik geçirdim.tek tüpüm alındı,doktor biraz uğraşırsınız dedi bakalım bu ay inşallah hayallerimize kavuşuruz.....OTE=342013;31003208]bende aynen sendenim hamile kalmanda sorun yaşadınmı hiç?[/QUOTE]

1 senelik evliyim. Evlendiğimden beri hap ile korunuyorduk. Evlenmeden önce adet düzenimi hiç takip etmedim. Ama hap kullanınca haliyle düzenli olmaya başladım mecburen takip ediyorsun :1: Mayıs ayının başında bıraktım. 2 adetimin arasının 32 gün olduğunu tespit ettim. Temmuz ayında yumurtlama gününe denk getirdim. Ama sanırım hiç bişey yok. 10 gün önce test yaptım sonuç negatifti. 32 günlük düzene göre pazar günü adet olmam gerekiyor. Normalde ben adet olmadan 1 hafta önce başlayan kasık ağrım filan olurdu ama bu sefer yok. Göğüs uçlarım çok acıyo sadece ve doldunlaştı. Bu arada aşırı derecede mantar enfeksiyonum var. Dün smear aldı doktor patolojiye gönderdim. 31 temmuzda sonucu çıkacak. Mantar hamile kalmayı zorlaştırır dedi. Kısmet bakalım hayırlısı ne zaman ise o zaman olacak.

hayırlı haberler alırsın inşallah...benimde olması çok zor dedi doktorlar ama bu ay sanki oldu gibi.:) normalde 25 günde bir adet oluyorum ve bugün 26.günüm.benimde göğüslerim dolgunlaştı ve hafif ateşim var.cuma günü idrar testine bakacağım Güzel Allah'ım umarm hakkımızda hayırlısını verir.....

İnşallah hamilesindir yaa. Bende o kadar çok istiyorum ki ama hapın 1 sene bile koruduğu kişiler varmış. Bakalım benimki ne zaman tutacak.

Merhaba arkadaşlar,sizde benim gibi temmuzda çalışmalara başlayacaksanız burda buluşalım.heyacanlı bekleyişimize ortak olalım.....

bende bebek sahibi olmak istiyorum 10 aylık evliyim ilk 6 ay istemedik 4 aydırda deniyoruz olmuyor yalnız bebnim eşim sehir dısında calısıyor arada geliyor oda yumurtlamama denke gelmiyor bu seferde temmuz 2de adet oldum oda 15 inde gitti bakalım insallah denk gelmiştir hayırlısı artık

benim eşim de 1 senedir yurt dışında.bizde bir türlü denk getiremiyorduk.şimdi ben de onun yanındayım :)) veee son 4 günüm heyecanla bekliyorum

olmadı arkadaşlar olmadıı....oysa ki bu ay ne kadar da umutluydum....ama morel bozmak yok belkide ağustos ayı uğurludur....

bende sizdenim arkadaşlar 2 yıllık evliyim 9 unda adetimin ilk gunuydu 23 u yumurtlama die hesapladım , bakalım adet bitiminde başladık çalışmalara gun aşırı Allah ım aratmasın hayırlısyla oluverse hemecik kuzucuckkkkummm burdan paylaşalım arkadaşlar

Merhaba kizlar
Benim 3 ay once 9haftalık gebeliğim sonlandırıldı. Kalp atışları yoktu çünkü :(
Bu ay istiyoruz bakalım sonuç ne olacak heyecanlıyım bu konuda
32 günde bir regl oluyorum.En son 3temmuzda oldum. Adet bitimiyle ovulasyon testi yapmaya basladim.
Dün her iki cizgi de koyuydu bu yumurtlamanin 24 saat icinde baslayacagi anlamina geliyor. 14 16 ve 18 temmuzda denedik.Calismaya devam bi kac gun daha :) 4agustosta regl olmam gerekiyor. Bekliyorum heyecanla. İnsallah rabbim nasip eder en kısa zamanda en hayırlı sekliyle

bundan sonraki denemelerimde yumurta takibi yapmayacağım..oluruna bırakacağım her şeyi ve hiç bir belirti aramayacağım kendimde :))

Back
X