Temmuz ayinda heycanla, sabirla sonuc bekleyen arkadaslar burda bulaslaim!..

salinazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz senı beklıyoruz. ayyy kızlar kesın salınazın tuttu oda sımdı kocasıyla sevıncten ağlıyordur heralde. e doğal olarakta bızları unuttu:))))))))))

Insallah bidahakine oyle olur, olmadi canim malesef ilk haberi aldimda hemen yazamadim ne kadar etkilenmedim desem yaln olur, ciktim bi parka etrafta kimse yokkkk, agladim, agladimmm ondan sonra bir bank'ta uzandim gokyuzune baka baka sakinlestim, bide ustune 32 gundur icmedim kahvemi icttimmm... hepten rahatladim(Esim iste bu arada sadece negativ diyebildim) eve geldim, annemi aradim haber veryme Turkiye'ye gayet sakin sakin konusuyodum, taki annem bilet'ini gonereyim, gel icine atma diyene kadar, Ben hungur hungur kapadim.. Konusamadim.... Girdim dus'a agla agla dusumuda aldim, kendime geldimmm... Cok uzattim her neyse kismet degilmis be kardesim.. Insallah bundan sonraki denemeye... Onuda bida 2012 de insallah...

Insallah bidahakine oyle olur, olmadi canim malesef ilk haberi aldimda hemen yazamadim ne kadar etkilenmedim desem yaln olur, ciktim bi parka etrafta kimse yokkkk, agladim, agladimmm ondan sonra bir bank'ta uzandim gokyuzune baka baka sakinlestim, bide ustune 32 gundur icmedim kahvemi icttimmm... hepten rahatladim(Esim iste bu arada sadece negativ diyebildim) eve geldim, annemi aradim haber veryme Turkiye'ye gayet sakin sakin konusuyodum, taki annem bilet'ini gonereyim, gel icine atma diyene kadar, Ben hungur hungur kapadim.. Konusamadim.... Girdim dus'a agla agla dusumuda aldim, kendime geldimmm... Cok uzattim her neyse kismet degilmis be kardesim.. Insallah bundan sonraki denemeye... Onuda bida 2012 de insallah...

canım çok çok üzüldüm demekten başka diyecek birşeyim yok
negatif sonuçtan sonra hemen hemen aynı şeyleri yapmıştım bende
ağlamak heleki hıçkırarak ağlamak en çok rahatlatan şey insanı
inşallah bundan sonra herşey daha güzel olur hepimiz için

canım çok çok üzüldüm demekten başka diyecek birşeyim yok
negatif sonuçtan sonra hemen hemen aynı şeyleri yapmıştım bende
ağlamak heleki hıçkırarak ağlamak en çok rahatlatan şey insanı
inşallah bundan sonra herşey daha güzel olur hepimiz için

Amin cnaim...

Back
X