Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bende bu ay 27.gunde adet oldum yumurtlama akıntısı dedikleri şeyi 18 inde yaşadım şuan adet olmus gibi karnım ağrıyor ve göğüslerimin şiş damarlar belirgin tahmini adetim 5 6 si gibi temmuz 7 de kan versem çıkar mı hiç testle felan ugrasmayacagim20 haziran yumurtalama gördüm bende 2 temmuz beklenen adet tarihim bakalım bu ay ümitliyim gecen ay femara denedim 2. Ye ilkte 2 tane yumurtam vardı ama sağlıklı ilerlemedi gecen ayda hic yoktu pcos var adet duzensiz duphaston la oluyorum bakalım bu ay hic bisey kullanmadım duphaston hariç bekliyorum
Ama uygulama göre de bugün yumurtlama günüm uygulama 31 güne göre hesaplıyor bugün hiç akıntım felan olmadı ben 18 inde olduğunu düşünüyorum 31 güne göre ise bile reglimden 2 gün önce kan vermiş oluyorum çıkar yinede demi küçük değer de olsaKızlar bende bu ay 27.gunde adet oldum yumurtlama akıntısı dedikleri şeyi 18 inde yaşadım şuan adet olmus gibi karnım ağrıyor ve göğüslerimin şiş damarlar belirgin tahmini adetim 5 6 si gibi temmuz 7 de kan versem çıkar mı hiç testle felan ugrasmayacagim
Yap Bendede olabilirBenim adetimi beklediğim gün 28 Haziran civarı. Ovulasyon günlerini değerlendirdik. Ama dün ilişkiden sonra bir kanamam oldu ama pespembeden apaçık bir akıntıya dönüştü, bugün de kahverengi leke geldi 1 kere sadece. Yani değişik bi şey oldu ilk defa yaşadım. Erken gebelik testi aldım internetten o gelince hemen yapacağım ben
Hayırlısı umarım vardır20 haziran yumurtalama gördüm bende 2 temmuz beklenen adet tarihim bakalım bu ay ümitliyim gecen ay femara denedim 2. Ye ilkte 2 tane yumurtam vardı ama sağlıklı ilerlemedi gecen ayda hic yoktu pcos var adet duzensiz duphaston la oluyorum bakalım bu ay hic bisey kullanmadım duphaston hariç bekliyorum
Bekleyin sizde bende bekleyeceğim bu ay zaten fazla değerlendirememAma uygulama göre de bugün yumurtlama günüm uygulama 31 güne göre hesaplıyor bugün hiç akıntım felan olmadı ben 18 inde olduğunu düşünüyorum 31 güne göre ise bile reglimden 2 gün önce kan vermiş oluyorum çıkar yinede demi küçük değer de olsa
Benim adetimi beklediğim gün 28 Haziran civarı. Ovulasyon günlerini değerlendirdik. Ama dün ilişkiden sonra bir kanamam oldu ama pespembeden apaçık bir akıntıya dönüştü, bugün de kahverengi leke geldi 1 kere sadece. Yani değişik bi şey oldu ilk defa yaşadım. Erken gebelik testi aldım internetten o gelince hemen yapacağım ben
Ah çok naziksiniz ilk defa birisi sordu bana bunuMerhaba,
Son durumuz nedir?
Ah çok naziksiniz ilk defa birisi sordu bana bunuMaalesef gebe değilim. Doktora gidemedim bir türlü randevu yok. Eşim de diyor ki bence sen düşük yaptın. Biz cidden ilk defa ilişkiden sonra böyle bi kanama olayı yaşadık. Bu ay daha sık düşünüyorum ve ovülasyon testi de yapıcam inşallah
Bende verdim dün çıkmadı regl 5 veya 6 gün vardı bekliyorum bakalım regl olmazsam kan vercem yine zaten doktorada gidicem hormon tahlilleri için sorun çıkmazsa bide ovilasyon testi denerimAh çok naziksiniz ilk defa birisi sordu bana bunuMaalesef gebe değilim. Doktora gidemedim bir türlü randevu yok. Eşim de diyor ki bence sen düşük yaptın. Biz cidden ilk defa ilişkiden sonra böyle bi kanama olayı yaşadık. Bu ay daha sık düşünüyorum ve ovülasyon testi de yapıcam inşallah
Merhaba bendede ilkkez akıntı su gibi ve şeffaf jel gibi oluyor bende regl 5 6 gün kala kan verdim negatif ama hala umudum varBende bir şey sormak istiyorum reglim bir gecikti. Dün şeffaf şu gibi akintim oldu. Şimdi aynı şekilde öyle bir akintim var çok değil ama. Kalça ve kasık arasında kemiklerim çok ağrıyor. Ve gunde 10 kere wcye çıkıyorum. Regli olacakmış gibi de hissetmiyorum. Hep negatif sonuç görmekten test yapmaya çok korkuyorum. Buna benzer şeyler yaşadınız mı