- 10 Nisan 2014
- 1.644
- 2.255
- 333
Aslına bakarsan evliliğimizin ilk iki yılı bebek olursa güzel olur olmazsa olmaz düşüncesinde yaşadık. Gerçi esim hala o düşüncede ama ben iki yıl aklımın ucundan bile geçirmedim ya olmazsa diye. O derece rahattim. Bu kadar bilgiden hastalıklardan yumurtlamadan hiç bir şeyden haberim yoktu. Stresin s si yoktu bende. Hiç bir zaman o dönemdeki kadar rahat olamam sanırım. Işte o rahatlikta bile olmadı ne bileyim. tedavi sureci bir iki yil cok stresli gecti. Bir de o iki aşılama sonrası rabbim gonlume yine öyle rahatlık verdi ki. Kendimi farklı işlere verdim aklımdan çıkardım. Hayatı zindan etmeyeceğim dedim. Bir yıl belki daha fazla yine çok rahattim. Ve geldik bu güne. Yine stresten düşünmekten bir hal oldum. Dedigin gibi esim dese tup yapalım diye icim rahat edecek. Olmazsa alternatif var diye. Şimdi hiç alternatifim yok ki. Bu ay negatif olursa önümüzdeki ay için doktor vs düşünüyorum. Sonra diyorum doktor ne yapacak ki bize... Kesinlikle rahatlamam lazım bu düşüncelerden kurtulmam lazım. Bebek için olmasa bile kendi sağlığım için.Inşallah canım benim ya...
Keşke eşin tüp bebeğe sıcak baksa çok rahatlarsın belki kendiliğinden olur...
kendimi bu ay hsg filmine hazırlıyorum doktor filmden sonrada olmazsa