Temmuza anne adayları

stugrul

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
5
1
16
35
Bugün öğrendim ben de bebek bekliyorum...7+1. günüm bugün kalbi pıtır pıtırdı ultrasonda...:)))varmı başka temmuz annesi aramızda..

ben de iki haftalık hamileyim bende iki hüb önce öğrendim.ama insilüne da başladım.zaten şeker hastasıydım:(

ben de iki haftalık hamileyim bende iki hüb önce öğrendim.ama insilüne da başladım.zaten şeker hastasıydım:(

Ben 2 haftalık hamileliği anlamadım.Hamilelik hesaplanırken genelde son adetinizin ilk günü baz alınarak hesaplanıyor ve bir sonraki tahmini adet gününüzde test yapıp pozitifi gördünüzde bebek 4 haftalık oluyor doktorumuz bizzat böyle anlattı. 2 haftalık dediğiniz hesabı döllenmeye yumurtlamaya bağlımı yaptınız?

:49::49::49::49::49:
bende siz denim ben de 7+1 hamileyim çokk şükür bir sıkıntımız yok.. arkadaşlar sizde nasıl hamilelik belirtileri var paylaşalım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Ben 2 haftalık hamileliği anlamadım.Hamilelik hesaplanırken genelde son adetinizin ilk günü baz alınarak hesaplanıyor ve bir sonraki tahmini adet gününüzde test yapıp pozitifi gördünüzde bebek 4 haftalık oluyor doktorumuz bizzat böyle anlattı. 2 haftalık dediğiniz hesabı döllenmeye yumurtlamaya bağlımı yaptınız?
doktora gittim doktor daha çok yeni hemen hemen 3haftalık dedi.ama yumurtlamaya bağlı olarak da diyebiliriz ben çatlatma iğnesnden hemen sonra hamile kaldım iğneden sonrasını baz aldı sanırım.

hepinize hayırlı olsun kızlar Allah sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasib etsin inşallah.ben de 6. haftamdayım şükürler olsun :) ama adet sancısı gibi sancılarım hala devam ediyo bi de midem çok fena hiç bişey yiyemiyorum hayalime bile gelse midem bulanıyo ama bu hamilelikten mi yoksa gastritten mi bilemedim gastritim tutunca da böyle oluyodu. 6 haftada olup mide bulantısı ve adet sancısı çeken var mı? ve ne zaman geçer bu sancılar?

iyi akşamlar bende genelde sabahları mide bulantısı oluyor ve uyku modu ve yemek kokularına karşı hassiyet oluyor ve çok yorulunca karnımda agrı oluyor mama dinlenince geçiyor

bende hamişim...

23 kasımda öğrendim. 6+4 gosterıyor hesaplamada,ama doktor randvum 7 aralıkta sabırsızlıkla beklıyorum keseyı gormeyı ve kalp atışlarını duymayı. biraz mide bulantısı var bide halsizlik uyku hali. canım hicbirşey yapmak istemiyor. bir sürü ütüm var günlerdir sürünüyor yapamıyorum sizde böylemisiniz?

merhaba kızlar :) bende hamileyim 7.haftadayım çok şükür kalp atışlarınıda duyduk :) darısı bekleyenlerin başına bende temmuz annesi olucam son tarıh 25.07.2014 gösteriyor bakalım benimde biraz bulantım var çok kötü durumda değilim ama şöleki yemek yemeyi düşündüğümde midem bulanıyor zorluyorum yemek için kendimi hatta bazen midem bulanarak yiyorum bu durum ne kadar devam eder bebeğimi besleyemezsem diye korkuyorum bu konuda bilgisi olan var mı?

Ben de varım :49: ama daha doktora gidemedim doktorum 1 hafta izin almış tam da benim kalp atışlarını duyacağım zaman :5: bende başka doktora muayene olmak istemedim haftaya çarşamba gideceğim inşallah. Dua edin bebeğim sağlıklı olsun :49:

selam merrfee,
inşallah hayırlı haberler verirsin bize o heyecan anlatılmaz gercekten kalp sesini duymak ölücem sandım o an :) içini ferah tut hersey yolunda gider inşallh hepimize hayırlısıyla saglıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin allahım

selam merrfee,
inşallah hayırlı haberler verirsin bize o heyecan anlatılmaz gercekten kalp sesini duymak ölücem sandım o an :) içini ferah tut hersey yolunda gider inşallh hepimize hayırlısıyla saglıkla bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin allahım

Canım çok teşekkür ederim inşallah herşey güzel olur :49:

:49::49::49::49::49::49::49::49: bende 9+5 oldum ama bennimki sat önce gidiyor niye bilmiyorum
merhaba canım masallah bebişine..önden gitmesi daha iyi gelişimini tamamlamış iri ve sağlılı bir bebekin olucak..doğduğu zamanda yenidoğan sarılığı vs olmaz yani güçlü bir bebk olur ;)

benimkide çook önden gidiyor :nazar: sağlıklı olsunda önden gitsin yani :34:

merhaba :3::3::3::3:

http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/661406-2014-temmuz-anneleri-paylasim-alani.html

topiğimize bekliyoruz :42::16::16: benim normalde temmuzdu ama sata göree önden gittiğimiz için haziram gözüküyor

merhaba bende temmuz 27 görunuyor sımdılık ama bu sıteye yenı üye oldum çok zorlanıyorum nereye nasıl girmeliyım bılmıyorum mesela temmuz annelerının üye oldugu yeri bulamıyorum birlikte hareket etmek için ne yapmalıyım lütfen yardım edın

bende temmuz annnesiyim. allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Back
X