Temmuza anne adayları

merhaba bende temmuz 27 görunuyor sımdılık ama bu sıteye yenı üye oldum çok zorlanıyorum nereye nasıl girmeliyım bılmıyorum mesela temmuz annelerının üye oldugu yeri bulamıyorum birlikte hareket etmek için ne yapmalıyım lütfen yardım edın

canım kontrol panelinden ,seçenekleri düzenle kısmından [h=3]E-Mail ve Özel Mesajlar[/h]
daha sonra bunun alt başlıklarından olan Abonelik ayarları: E-bildirimi yok olarak ayarlıcaksın..

böylece nereye yazdıysan kontrol panelinden görebilecek ve kaybetmeyeceksin ;)

merhaba bende yeni katildim araniza 9+2 gunluk hamileyim allah izin verirse 29 temmuzda bekliyoruz bebegimizi ama sata gore 8 haftalik ultrasyinda 9 cikuyo bi hafta onde nasil oluyo bu anlamadim 8 hafta duydum minugimin kalp atislarini ve inanamadim gercekten cok heycanlandim doktora bu bebegin kalbi mi dedim oda benimle dalga gecti yok benim diye:)

bende temmuzda anne olacağım inşallah bugün doktora gittim her şey yolunda dedi doktor çok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin bu arada benim de midem çok bulanıyor fakat geçtiğini hissettiğim anda bir şeyler yiyorum çubuk kuru ekmek yemek olarakta genelde patates kokmadığı için yemesi diğer yemeklere göre rahat tavsiye ederim herkese

Merhabalar Bende temmuzda anne olacağım fakat şu sıkıntılı dönemi atlatmam lazım önce :( 11+3 haftalık gebeyim iki gün önce gördüm bebeğimi inş. sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım bu hafta zehir oldu bana

Merhabalar Bende temmuzda anne olacağım fakat şu sıkıntılı dönemi atlatmam lazım önce :( 11+3 haftalık gebeyim iki gün önce gördüm bebeğimi inş. sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım bu hafta zehir oldu bana

bende temmuzda anne olacağım inşallah bugün doktora gittim her şey yolunda dedi doktor çok mutluyum rabbim isteyen herkese nasip etsin bu arada benim de midem çok bulanıyor fakat geçtiğini hissettiğim anda bir şeyler yiyorum çubuk kuru ekmek yemek olarakta genelde patates kokmadığı için yemesi diğer yemeklere göre rahat tavsiye ederim herkese

Merhaba aynı günde doğumlarımız sanırım bir konu hakkında bilgi almak istiyorum Rubella testinizi yaptırdınız mı ?
Sonucunuz kaç çıktı ? Ben yaptırdım ve benim sonucum 0.85 negatife yakın çıktı doktorum tekrar yaptırmamı söyledi ankaradan geliyor tahlil sonuçları fakat bu durumun pozitif olması halinde gebeliğin sonlanabileceğini belirtti. İnananın çok üzgünüm bu duruma

Merhaba aynı günde doğumlarımız sanırım bir konu hakkında bilgi almak istiyorum Rubella testinizi yaptırdınız mı ?
Sonucunuz kaç çıktı ? Ben yaptırdım ve benim sonucum 0.85 negatife yakın çıktı doktorum tekrar yaptırmamı söyledi ankaradan geliyor tahlil sonuçları fakat bu durumun pozitif olması halinde gebeliğin sonlanabileceğini belirtti. İnananın çok üzgünüm bu duruma

benden öyle bir test istemedi doktorum içeriğinide tam olarak bilmiyordum netten baktım siz sorunca inşallah sıkıntı yoktur fakat eğer doktorunuza çok güvenmiyorsanız ki ( güvenseniz bile ) bir kaç doktora mutlaka gidin gitmeden bebeğinize bir şey yaptırtmayın derim ben

Sanirim bizim sat tarihlerimiz ayni 22 ekim benimki bugun 11+4 gunluk ikili tarama testi yaptirdiniz mi

Back
X