Temmuza kadar 10 kılo verecegim :)

Dın dın dın dına günaydın :D
Kahvaltım;1domates,yarım salatalık,yarım dilim peynir,1dilim çavdarlı ekmek ve yeşil çay
Bugün önemli bi sınavım var be bitkinim bana kolay gele :D :19:

günaydın cnm bnimde kahvaltım kahvaltım da bir domates bir salatalık 1/4 gevrek şekersiz çay suan nane limon yesil çayımı içiyorum.
başarılar sınavında benımde çok ödevim vr giremiyorum haftaya finallerim var

günaydın cnm bnimde kahvaltım kahvaltım da bir domates bir salatalık 1/4 gevrek şekersiz çay suan nane limon yesil çayımı içiyorum.
başarılar sınavında benımde çok ödevim vr giremiyorum haftaya finallerim var
Evet geldiim oh be bugünkü sınavda bitti kaldı bi finaller ...
Öğlen;4kaşık sevze yemeği ve 2kaşık yoğurt yedim
Akşam 2porsiyon biftek 4yemek kaşığı semizotu yemeği 2dilim çavdarlı ekmek yedim :))

Evet geldiim oh be bugünkü sınavda bitti kaldı bi finaller ...
Öğlen;4kaşık sevze yemeği ve 2kaşık yoğurt yedim
Akşam 2porsiyon biftek 4yemek kaşığı semizotu yemeği 2dilim çavdarlı ekmek yedim :))

cok sevindim canım. Bende ara ögün yarım elma yedım saat 4 bucuk gibi de diger yarı elmam ile bi kase yogurt yedım. aksam yemegim de bi karnıyarık bi kase sehrıye corbası bolca salata :)

cnm bn 77 ile basladım suan 74.9 75 arası giidip gelıyom kahvaltımı yaptım bi domates 1 salatalık k.kutusu buyuklugunde peynır bır tane haslanmıs yumurta skersız çay- nane limon yeşil çay içtim okula gidicem simdi

Öğlen yemeğim 1 porsiyon tavuk 4 yemek kaşığı semizotu bugün diyetisyen randevum var ve çatlıcam inşallah yağdan kilo kaybetmişimdir Allahım ne olur öyle olsuuuun :/

Günaydın tatlım kahvaltım 1domates 1salatalık 1dilim çavdarlı ekmek 1dilm peynir :)
Bu arada dün gittim sonuçlara göre son 1800gr kalmış 3haftada onuda vermem gerek inşallah verebilirim durmak pes etmek yok !!!

Günaydın tatlım kahvaltım 1domates 1salatalık 1dilim çavdarlı ekmek 1dilm peynir :)
Bu arada dün gittim sonuçlara göre son 1800gr kalmış 3haftada onuda vermem gerek inşallah verebilirim durmak pes etmek yok !!!

selam cnm çok sevindim. gercekten benimde sbh kahvaltım 1 domates 1 salatalık k.kutusu peynir sekersiz çay. kayısı çayımı da içtim :)

Gene sınav çalışıyosun anlaşılan :/
Akşam yemeğim 4yk semizotu yemeği 2köfte 1yemek kaşığı yoğurt ve 1dilim ekmek (oho çok yemişim ya :2: )

Gene yoksun gene yoksun kendi kendime yazıyomuş gibi hissediyorum :1:
Kahvaltım ; 1 domates yarım salatalık yarım dilim peynir 1 dilim ekmek ve 2 bardak yeşil çay
Arada ; 2 kayısı çünkü hasta yatışı çk geldi onları karşılamaya çalışırken saat su gibi aktıııı gittiiiiiiii

Back
X