Temmuza kadar 10 kılo verecegim :)

Akşam yemeğim 1porsiyon tavuk,4yemek kaşığı patlıcan yemeği,1dilim çavdarlı ekmek ve yoğurt :))
Akşam dondurma yemeyi düşünüyodum ama vazgeçtim canım istemiyor :))

evet bir kez gittim diyet listesi verdi aşagıladı resmen beni bana obezsın sen dedı çok üzülmüştüm o zmndan beri hiç gitmedim

Ciddi misin sen yaa yuh artık kimse öyle diyemez benim diyetisyenim çok iyi valla kafama ne takılırsa arıyıp soruyorum bide beni yargılamıyo diğer diyetisyenlerle görüşmeye gittiğimde yüzüme bile bakmadan yapın bu nerene kilo vericeksin dediler yaa

Ciddi misin sen yaa yuh artık kimse öyle diyemez benim diyetisyenim çok iyi valla kafama ne takılırsa arıyıp soruyorum bide beni yargılamıyo diğer diyetisyenlerle görüşmeye gittiğimde yüzüme bile bakmadan yapın bu nerene kilo vericeksin dediler yaa

yani düşün artık of ben daha yemek yemedim biliyomusun daha yemek çıkmadı yaa çok acıktım

o kadar açtım ki. sadece sunları yedim bi kase mercimek corbası 3 tane fırında köfte 1 buuck dilim karpuz 1 kasıkda pilav yedım

Tam hakkını yemişsin tatlım afiyet olsun ama bence şuan patates pirinç bulgur normal ekmek ve muzu kes bunlar kalorisi yüksek şeyler :)
Bazı çok bilmişler muz şöyle böyle yenildimi iyi diyo ama sen tercih etme kepekli ekmek yiyebilirsin öğünlerinde 1dilim :))

Tam hakkını yemişsin tatlım afiyet olsun ama bence şuan patates pirinç bulgur normal ekmek ve muzu kes bunlar kalorisi yüksek şeyler :)
Bazı çok bilmişler muz şöyle böyle yenildimi iyi diyo ama sen tercih etme kepekli ekmek yiyebilirsin öğünlerinde 1dilim :))

cnm yurttakı abla zorla koydu ye die bi kaşık yedım ztn az önce markete gittim ekşi elma aldım kendıme ondan yedim bide ice tea aldım ondan ıcıcem gündüzleri kalorisi düşük hem

cnm yurttakı abla zorla koydu ye die bi kaşık yedım ztn az önce markete gittim ekşi elma aldım kendıme ondan yedim bide ice tea aldım ondan ıcıcem gündüzleri kalorisi düşük hem

Hmm afiyet olsun tatlım :))
Yani karar senin ben sadece söyledim yanlış anlama :) Acaba kendi ıce teanı yapsan daha düşük kalorili olmaz mı ? :)

Geç kaldım geç kaldıım
Sabah ; 1,5domates,1zeytin,1dilim peynir,1dilim ekmek yedim
Öğlen;4yemek kaşığı patlıcan ve 1porsiyon tavuk yedim
Akşam 2dilim çavdarlı ekmek,2porsiyon tavuk ve 1bardak tuzsuz ayranla günü bitirdim

Geç kaldım geç kaldıım
Sabah ; 1,5domates,1zeytin,1dilim peynir,1dilim ekmek yedim
Öğlen;4yemek kaşığı patlıcan ve 1porsiyon tavuk yedim
Akşam 2dilim çavdarlı ekmek,2porsiyon tavuk ve 1bardak tuzsuz ayranla günü bitirdim

Pes diorum topigimi terketmiorum demedinmi dün sen

aksam yemegim 4 kaşık yeşil fasulye bi kase tarhana corbası yedimmm okuldan gelirken 2 km yol yürüdüm simdi de dısarı yürüyüşe çıkıyorummm :)

aksam yemegim 4 kaşık yeşil fasulye bi kase tarhana corbası yedimmm okuldan gelirken 2 km yol yürüdüm simdi de dısarı yürüyüşe çıkıyorummm :)

Yaa ben kilo aldım şuan 55.2yim bu gidişle nasıl zayıflıyacağım ben sporda yapmadım sen ne güzel yapıyosun canım :((
Yok ya yarın yürümem gerek benim kesin evdede gene sporumu yapmam lazım bu iş böyle olmıcak :(

Dın dın dın dına günaydın :D
Kahvaltım;1domates,yarım salatalık,yarım dilim peynir,1dilim çavdarlı ekmek ve yeşil çay
Bugün önemli bi sınavım var be bitkinim bana kolay gele :D :19:

Back
X