temmuzda ankarada tüp bebek deneyecekler listemizi yapalım

eskisehirli2626

OLUŞUM GELİYOR :)
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2009
389
2
96
37
Eskişehir
merhaba ardadaslar ben ankarada ılk tup bebek denememı yapıcam temmuzda nasıp olursa ALLAHIM nasıp ederse erkek faktoru sayı ve hareket dusuk bende bı sey yok ALLAHIMA şükür 3 AŞILAMA DENEDIM MALESEF OLMADI HERSEYIN HAYIRLISI ALLAHIM ne zaman nasıp ederse ıns olucak dualarımızı kabul edıcek ıns yarabbım HEPIMIZ INS ANNE OLUCAZ BEBEKLERIMIZE KAVUSUCAZEVLAT HASRETI CEKMEK COK ZOR ALLAHIM HEPIMIZIN KUCAGINI DOLDURSUN HAYIRLI ELI AYAGI DUZGUN SAGLIKLI EVLATLAR NASIP ETSIN INS BEN 2 YILDIR ANNE OLMAK ISTIYORUM INS OLUCAM BUTUN KALBIMLE INANIYORUM UMUDUMU YITIRMICEM HIC BIR ZAMAN ALLAHIM SAGLIK VERSIN ONCE INS ZATEN VAKTI SAATI GELDIGINDE MELEGIM GELICEK INS 23 YASINDAYIM ESIM 30 YASINSDA ARKASASLAR COK HEYCANLIYIM BEBEGIME KAVUSMAMA BELKIDE COK AZ KALDI SIZIDE BEKLIYORUM KONUSMAYA DERTLESMEYE CUNKU BIZI BIZDEN BASKA KIMSE ANLIYAMAZ SIZ HANGI MERKEZDE DUSUNUYORSUNUZ YASINIZ SORUNUNUZ NELER KACINCI DENEME HERSEYI KONUSALIM BEKLIYORUM PAYLASIMLARINIZI KENDINIZE COK IYI BAKIN

Ben de haziranda okul kapanır kapanmaz başlıycam temmuzu bulur benim ikinci tüp bebek denemem olacak bizimde erkek faktörü ön planda sayıda ve morfolojide problem var hepimiz hakkında hayırlısı

Back