Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Madem buraya geldik kendimizden bahsedelim.
Ben 31 yaşındayım 5,5 yaşında 1 kız annesiyim, kısmetse 2. bebeğimde erkek olacak.
İlk doğumumu Türkiye Hastanesinde yapmıştım, inşallah bunu da orada yapacağım.
Genel olarak hastaneden ve doktorumdan çok memnunum.
16 hafta aşırı bulantı yaşadım, allaha şükür şimdi biraz azaldı :))
Sizlerde kendinizden biraz bahsedin kaynaşalım :))
Madem buraya geldik kendimizden bahsedelim.
Ben 31 yaşındayım 5,5 yaşında 1 kız annesiyim, kısmetse 2. bebeğimde erkek olacak.
İlk doğumumu Türkiye Hastanesinde yapmıştım, inşallah bunu da orada yapacağım.
Genel olarak hastaneden ve doktorumdan çok memnunum.
16 hafta aşırı bulantı yaşadım, allaha şükür şimdi biraz azaldı :))
Sizlerde kendinizden biraz bahsedin kaynaşalım :))
Ben de Türkiye Hastanesine gidiyorum. İlk hamileliğim ve açıkçası hala hastane ve dr konusunda çok emin değilim..
Siz hangi Dr a gidiyorsunuz acaba ???
Ben de Türkiye Hastanesine gidiyorum. İlk hamileliğim ve açıkçası hala hastane ve dr konusunda çok emin değilim..
Siz hangi Dr a gidiyorsunuz acaba ???
Ya bir de detaylı ultrason yaptırdınız mı?
merhaba, ben pazartesi günü detaylı ultrason yaptırdım. Büyükçekmece kolan hastanesinde.
çok şükür herşeyi normal bebeğimin, inşaallah bir oğlum olacak.
yarım saat falan ultrasonda baktı, bütün organlarına, parmaklarına, kemik yapısına herşeyi normal.
renkli resmini de verdi, oğluşum bana benziyor:)) birde tüm ultrasonu cd halinde verdi açıp açıp onu izliyom:))
Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin.
Bende anadolu yakasinda oturuyorum yarin itibariyle 19 haftamiz bitio ilk bebegim 27 yasindayim bebegimin cinsiyeti 12 haftalikken ikili testte erkek dedi birdaha bacaklarini acmadi :)
merhaba ben de haziran sonu temmuz başı annesi olacağım bakalım minik kızım karar verecek:) bu arada detaylıya ya da 4 boyutluya girenler yer ve fiyat da belirtsinler ben daha girmedim