Temmuz'da doğum yapacak İstanbul Anneleri nerdeymis

gulinyl

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
70
1
18
35
İstanbul
Herkese Merhaba Arkadaşlar;
istanbul'da olan ve Haziran-Temmuz aylarinda dogum yapacak olan arkadaşlar tanisalim👍👼

Son düzenleme:
Madem buraya geldik kendimizden bahsedelim.
Ben 31 yaşındayım 5,5 yaşında 1 kız annesiyim, kısmetse 2. bebeğimde erkek olacak.
İlk doğumumu Türkiye Hastanesinde yapmıştım, inşallah bunu da orada yapacağım.
Genel olarak hastaneden ve doktorumdan çok memnunum.
16 hafta aşırı bulantı yaşadım, allaha şükür şimdi biraz azaldı :))
Sizlerde kendinizden biraz bahsedin kaynaşalım :))

Ben 31 yaşındayım 5,5 yaşında 1 kız annesiyim, kısmetse 2. bebeğimde erkek olacak.

Ben hala bulantılar yaşıyorum :( daha ilk çocuğum olacak inşallah. Çok tecrübesizim yani. Kız istiyordum ama erkekmiş artık hayırlısı :) Ben de medipol e gidiyorum şimdilik her şey iyi bakalım.Bir de daha hiç karnım çıkmadı acaba bebeğim gelişmiyor mu diye çoookkk korkuyorum :(

Ben de 27 yaşındayım, İstanbul Avrupa yakasındayım:)
20. haftamdayım, bulantılarım için doktor bana Zofer diye bi bulantı ilacı verdi. Artık son çare olarak bu ilacı kullanıyorum. İlk 3,5-4 ayım kusmakla geçti, hiç kilo alamadım aksine verdim..
Şimdi Bağcılar Medicine Hospital'a gidiyorum, ama daha iyi doktorlar araştırıyorum, tavsiyelere açığım:)
Bu arada biz erkekiz teyzeleri:)))

Ben de önce medicine hastanesine gidiyordum. Züleyha hanıma iyi bir kadındı ama hastanede sürekli sıra beklemekten sıkıldım. Şimdi medipol e nagihan hanıma gidiyorum. Çok samimi içten davranıyor. hastaneyi de beğendim. İnşallah hep böyle devam eder. :)

Ben de Türkiye Hastanesine gidiyorum. İlk hamileliğim ve açıkçası hala hastane ve dr konusunda çok emin değilim..
Siz hangi Dr a gidiyorsunuz acaba ???

Ben de Türkiye Hastanesine gidiyorum. İlk hamileliğim ve açıkçası hala hastane ve dr konusunda çok emin değilim..
Siz hangi Dr a gidiyorsunuz acaba ???

Benim doktorum Nihal hanım ilk hamileliğimde de Nihal hanımın takibindeydim.
Ben çok memnunum hastanenin doğum sonrası tüm hizmetlerinden de çok memnunum.

Bende anadolu yakasinda oturuyorum yarin itibariyle 19 haftamiz bitio ilk bebegim 27 yasindayim bebegimin cinsiyeti 12 haftalikken ikili testte erkek dedi birdaha bacaklarini acmadi :)

Ya bir de detaylı ultrason yaptırdınız mı?

merhaba, ben pazartesi günü detaylı ultrason yaptırdım. Büyükçekmece kolan hastanesinde.
çok şükür herşeyi normal bebeğimin, inşaallah bir oğlum olacak.

yarım saat falan ultrasonda baktı, bütün organlarına, parmaklarına, kemik yapısına herşeyi normal.
renkli resmini de verdi, oğluşum bana benziyor:)) birde tüm ultrasonu cd halinde verdi açıp açıp onu izliyom:))

Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin.

merhaba, ben pazartesi günü detaylı ultrason yaptırdım. Büyükçekmece kolan hastanesinde.
çok şükür herşeyi normal bebeğimin, inşaallah bir oğlum olacak.

yarım saat falan ultrasonda baktı, bütün organlarına, parmaklarına, kemik yapısına herşeyi normal.
renkli resmini de verdi, oğluşum bana benziyor:)) birde tüm ultrasonu cd halinde verdi açıp açıp onu izliyom:))

Rabbim hepimizin evlatlarına hayırlısı ile kavuşmayı nasip etsin.

Amin inşallah :) Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de haftaya gideyim diyorum. Öyle merak ediyorum ki :) ama acaba erken mi diye düşünüyorum.Haftaya 20 haftanın içinde olacam inşallah.

merhaba ben de haziran sonu temmuz başı annesi olacağım bakalım minik kızım karar verecek:) bu arada detaylıya ya da 4 boyutluya girenler yer ve fiyat da belirtsinler ben daha girmedim

merhaba ben de haziran sonu temmuz başı annesi olacağım bakalım minik kızım karar verecek:) bu arada detaylıya ya da 4 boyutluya girenler yer ve fiyat da belirtsinler ben daha girmedim

Ben önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum inşallah. Medipol e gidiyorum hasta normalde ama orada 320 liraymış. Özel güngören hastanesinde 150 liraymış.

Back
X