Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız nerden gordun sen beni bi bakıp ciktiydim.Mazeff gördümm senii nerelerdesin yahuu bizim oraları yabancılar basmış
Buz dusunemeistik arkadaşımızı arayıp kursa gitmeyi neyse benimki çok gürültü yapmıyor ama sürekli vizirdiyor uyumayim diyor kucağından bırakınca dudağını buzup ağlamaya başlıyor.uykusuzluk tan bir yerlerde dusup kalmama az kaldiBende bakayım dedim yok kursa git yok arkadaşlarını ara aynı şeyler hep , sorma sorma bizim durum vahim komşular kapıya geliyo çok ağlıo hayırdır die
Tamam canın ben kasın anneleri +18 e takiliiym çoğunlukla oraya gel.ozelden yaz hep ensemde ol.Aynen ya damdan düşeni damdan düşen anlar hesabı küçük çocuk var kimse yok bu şehirde yalnınız dioruz kurs diolar
Neyse artık peşindeyim haberin
Olsun
Benimkinin daha iki dışı çıktı ama çok işlevsel eline birsey vermeye korkuyorum koparıp boğazına takılacak diyeTaze soganin beyaz yerini eline verin surtsun benim kizimda ise ysradi pirasada olabilir
Sen surt taze sogani alt ust damaklarina uyusturup kasintisini aliyorBenimkinin daha iki dışı çıktı ama çok işlevsel eline birsey vermeye korkuyorum koparıp boğazına takılacak diye