merhaba seko bende temmuzda tüp bebeğe başlıcam 2.ci yi deneyeceğim dondurulmuşarım var onlarla. Bende ilkinde hamile kaldım ama 6.cı haftada düştü. şimdi tekrar son şansımı kullanmak istiyorum. Umut tüp bebek merkezine gidiyorum ben inşallah bu sefer son kez giderim çok gerginim bu aralar hakkımızda hayırlısı olsun. Senin içinde hayırlısı olsun iyi sonuçlarla dönersiniz inş bu arada ben ebegümeci çayı içiyorum tavsiye ettiler onun dışında bi kür veya akupunktur düşünmüyorum beynimi ve bedenimi yaza kadar hazırlarsam gerisi gelir umarım
adet oluyorum derken olmusum arkadaslar yanı 3 asılamada tutmadı cok uzgunum suanda benı en ıyı sız anlarsınız aglamaktan gozlerım sıstı ne yapalım genede ALLAH böyle istedi demekki nasip simdi 3 ay beklemek zorundayım tup ıcın hazıranda ıns yaptırabılırım bu 3 ayda kendımı maddı manevı hazırlamam lazım merkezlerı arastırmam lazım gıdıp gorusmem falan hakkımızda hayırlısı olsun 3 ay nasıl gecer bılmıyorum hıc 3 ay bana 3 sene gıbı gelır sımdı ben anotolıa yada mayayı dusunuyorum artık bu 3 ayda ıkısınden bırını secerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?