Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Temmuzda tüp bebek deneyecekler!! 4 ay kaldı.hep birlikte hangi kürlere başlayalım??
merhaba arkadaşlar. 4 ay kaldı. bizde yazın deneyeceğiz 3. cüyü. heyecan başladı zemuszemus şimdiden. bizde azospermi sorunu var. dondurulmuş spermleri deneyeceğiz. bende bir problem gözükmüyor. ama işi şansa bırakmak istemiyorum. 2. denemede gebelik oluştu fakat düştü. birde kaliteli yumurtam az gelişiyor. acaba kaliteli yumurta için vede rahimi gebeliğie en uygun hale getirmek için hangi kürlere başlayayım. birde akupunktur düşünen varmı aranızda? iyi geliyormuş diye biliyorum. sizler neler yapmayı planlıyorsunuz??opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan garip bir heyecan var ya birde olmazsa sorusu budefa daha fazla...
merhaba seko bende temmuzda tüp bebeğe başlıcam 2.ci yi deneyeceğim dondurulmuşarım var onlarla. bende ilkinde hamile kaldım ama 6.cı haftada düştü. şimdi tekrar son şansımı kullanmak istiyorum. umut tüp bebek merkezine gidiyorum ben inşallah bu sefer son kez giderim çok gerginim bu aralar hakkımızda hayırlısı olsun. senin içinde hayırlısı olsun iyi sonuçlarla dönersiniz inş bu arada ben ebegümeci çayı içiyorum tavsiye ettiler onun dışında bi kür veya akupunktur düşünmüyorum beynimi ve bedenimi yaza kadar hazırlarsam gerisi gelir umarım
merhaba seko bende temmuzda tüp bebeğe başlıcam 2.ci yi deneyeceğim dondurulmuşarım var onlarla. Bende ilkinde hamile kaldım ama 6.cı haftada düştü. şimdi tekrar son şansımı kullanmak istiyorum. Umut tüp bebek merkezine gidiyorum ben inşallah bu sefer son kez giderim çok gerginim bu aralar hakkımızda hayırlısı olsun. Senin içinde hayırlısı olsun iyi sonuçlarla dönersiniz inş bu arada ben ebegümeci çayı içiyorum tavsiye ettiler onun dışında bi kür veya akupunktur düşünmüyorum beynimi ve bedenimi yaza kadar hazırlarsam gerisi gelir umarım
bide sölemeyi unuttum soğan kürüyle incir kürüne başlıcam araştırdım şimdi ibrahim saraçoğlunun ısrarla hamile kalmak isteyenler için uygulayın dediği kürü denemeyi düşünüyorum böle tüp bebeğe başlamadan hamile kalan çok olmuş denemeye değer sanki
merhaba arkadaslar bende haziran temmuz gibi düsünüyorum esimde sorun bende bisey yok 3 asılama yaptırdım 2 negatıf 3 de olmadı galıba daha adet olmadım ama bugun yarın beklıyorum adetı
cok zor bısey ya ısteyıpte bebek sahıbı olamamak o kadar doluyum kı olmazsa ılk tup denemesını yazın yaptırıcam baska care yok ALLAHIM bu yolda hepımızın yardımcısı olsun emeklerımızı bosuna cıkarması en kısa zamanda meleklerımızı gondersın ıns
bıde ıncır kuru ve sogan kuru yaptım cok faydasını gordum ben asılamada yumurtalıklar cok gelıstı doktorum eger asılama tutmazsa tup ıcın cok ıyı yumurtalıkların sayısıda gelısımıde dedı bana asılamada ben hergun 1 tane ıncır yedım kur daha once yapmıstım
eskişehirli canım inşllh tüp bebeğe gerek kalmadan hamile kalırsın bende yaz aylarında düşünüyorum çok zor sıkıntılı günler geçirdim psikolojim bozuktu bi senede zor toparladım ama çok şükür şimdi iyiyim hakkımızda hayılısı olsun dua etmekten tevekkül etmekten başka çaremiz yok bu arada nerde yaptırmayı düşünüyosun tedavini
Kızlar soĞankÜrÜne vede ıncır kÜrÜnÜ Şımdı baŞlasak bıraz erkenmı??
KaÇ ay yapmak gerekır acaba
bırde kılo vermemız lazım. Kılolarda yumurta gelıŞımını olumsuz etkıloymuŞ. Benım 10 kılo vermem gerek((((
adet oluyorum derken olmusum arkadaslar yanı 3 asılamada tutmadı cok uzgunum suanda benı en ıyı sız anlarsınız aglamaktan gozlerım sıstı ne yapalım genede ALLAH böyle istedi demekki nasip simdi 3 ay beklemek zorundayım tup ıcın hazıranda ıns yaptırabılırım bu 3 ayda kendımı maddı manevı hazırlamam lazım merkezlerı arastırmam lazım gıdıp gorusmem falan hakkımızda hayırlısı olsun 3 ay nasıl gecer bılmıyorum hıc 3 ay bana 3 sene gıbı gelır sımdı ben anotolıa yada mayayı dusunuyorum artık bu 3 ayda ıkısınden bırını secerım
Merhaba.Ben de sizdenim .Geçen hafta ilk tüp bebek denememizin negatif sonucunu aldık.Şuanda çalıştığımız için temmuzda yaptıralım diyoruz Allah izin verirse.Eşimde de bende de sorun yok.Sadece doktor biraz hız problemi ve var dedi.Embriyolar çok kaliteliydi ama nasip değilmiş tabi.Ben de mi kürlere başlasam acaba?Eşime keçi boynuzu kürüne başlayacağız.
adet oluyorum derken olmusum arkadaslar yanı 3 asılamada tutmadı cok uzgunum suanda benı en ıyı sız anlarsınız aglamaktan gozlerım sıstı ne yapalım genede ALLAH böyle istedi demekki nasip simdi 3 ay beklemek zorundayım tup ıcın hazıranda ıns yaptırabılırım bu 3 ayda kendımı maddı manevı hazırlamam lazım merkezlerı arastırmam lazım gıdıp gorusmem falan hakkımızda hayırlısı olsun 3 ay nasıl gecer bılmıyorum hıc 3 ay bana 3 sene gıbı gelır sımdı ben anotolıa yada mayayı dusunuyorum artık bu 3 ayda ıkısınden bırını secerım
Üzülme demek bir şey ifade etmiyor biliyorum.Çünkü biz de aynı şeyleri yaşadık.Ama zaman herşeye ilaç inanki.Geçmez dediğin ne zamanlar geçer.Kendimizi hiç yıpratmayalım.Yüce Rabbimiz'in vermekle mülkünden bir şey eksilmez.Mülk O'nun dilediğine verir.Bize de vermiyorsa bir bildiği vardır.Böyle düşündükçe içim rahatlıyor.
merhaba arkadaşlar, bende temmuzda tüp bebek yapıcam. ikinci denemem olucak. ilk denemem kimyasal gebelik ile sonuçlandı hayırlısı artık. bizim sorunumuz erkek infertilitesi. umut tüp bebekte yapmayı düşünüyorum.. tek embryo ile zor olucak. gerçi ben hep ikiz gebelikten korkarım. ben de kilo vermeye çalışıyorum. en az 10 kilo vermem gerekiyor. bu başlığın adını temmuzda yaptıracaklar diye değiştirip yapacaklarımız hakkında bilgi verelim. rabbim yolumuzu açık etsin. hepimiz bu sayfadan gebe olarak çıkalım...