temmuzzz anneleri haydi sohbete

deryamlm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
47
1
28
35
Bursa
Merhaba Bayanlar hamile olduğumu öğrendiğim günden beri çenem çok düştü oğlan annesi olcam acaba diyorum kaynanalığamı hazırlık yapıyorum hamilelikte Allah gelinimin yardımcısı olsun ozaman... Nasılsınızzz nasıl geçiyor hamileliğinizzzz heyecan çok fazla demi

Hahah bende oglan anasi olacam Allaha nasip ederse.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende oğlan annesi olcam. besle büyüt alsın bi kız zor bi durum. ama ben prensime prenses alacağım için sorun yok. o da kızım olcak.
şimdilik böyle düşünüyorum

benim de oğluşum olacakk:) bu ara kendi çevremde de çok erkek duydum ben yaa. enteresan:) ya bu arada ben çok korkuyorum doğumdan yaa. ama niyeyse normal doğurmak ta istiyorum. çevremde herkes, herkes dğeilse bile çoğu kişi ameliyat oldu. siz ne düşünüyosunuz??

Ben kız annesi olucam ama benim çenemde çok düştü hatta eşim bile diyor nedir sende ki bu konuşma merakı diye Arkadaşlar birde şey sorucam benim minik kızım arada çok hareketli arada da çok sessiz doktorum bu haftalarda sakın takma kafana çünkü yanıltır seni dedi deeeee ahhh ben de inanabilsem ilk hamilelik heyecan vs. vs. karma karışığım Bu arada hepimizi Allah sağ salim bebişlerimize kavuştursun

bende oğlan annesi olcam. besle büyüt alsın bi kız zor bi durum. ama ben prensime prenses alacağım için sorun yok. o da kızım olcak.
şimdilik böyle düşünüyorum

:):):):): hadi bakalım inşallah öle olurrr Allah Hayırlı doğumlar versn canım inşallahh

oğlan senesi bu sene aynenn kim duysam hamile diye pipili bebiş bekliyorlar bende aynı şeklde normal doğurmayı istiyorum tabi bebeğimin ve kendi sağlıma bişe olmıcağı müddetçe

demekki hamilelikte olabiliyr böle şeyler:44::44: ama çok heyecanlı bizde basladık hareketlerini hissetmeye maşallahımız var sürekli kıpır kıpır dediğin gibi arada sakinleşiyo dr da aynı şeyi dedi takma kafana diye uyuyo diye düşünüyorum o aralar:) Allah sağlıklısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh..

İkinciye erkek Annesi olacağım :) Allah kolaylık versin erkeklerle uğraşmak zor gerçekten her dönemleri farklı geçiyor.Ben isim konusunda zorlanıyorum her gece uykum kaçıyor düşünmekten sizler neye karar verdiniz merak ediyorum :)

hayırlı olsun hepimize inşallah. benim de öyle düşünmekten uyuyamıyorum geceleri. hala karar vermiş değiliz. birsürü isim var kafamda gezen. en son Faruk, Haluk ve Harun u düşündüm:) (arada başka da düşündüğüm çok oldu) hala düşünmekteyiz bakalım. artık karar verip kafamı rahatlatmak istiyorum. eşim de sağolsun acele etme düşünelim diyor:)

bende öleydim sonunda Allah a çok şükür eşimle ortak bi karar verebildik Emir Ege olcak yavrumun adı :) Darısı basınızaa

Faruk çok güzel :) Bizde dün Ali Kerem'e karar verdik değişmezse tabii :)

Ayy valla herkeste bi isim derdi bizde Miraç Kağan ve yağız arasindayiz düşün dur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Faruk çok güzel :) Bizde dün Ali Kerem'e karar verdik değişmezse tabii :)

Karar vermemize çok sevindim. Ali kerem de çok güzel bir isim. Hayırlı olsun inşallah😊 evlatlarımız sağlıklı ve hayırlı olsun. Gerisi boş aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…