Herkese yeniden merhaba
Diğer hesabıma giremediğim için bu yeni hesabımdan devam ediyorum
Kısaca bilgi vermek gerekirse 38 yaşındayım ve bu ameliyat için doğru bir zamanlama olduğunu düşünüyorum.
15 Şubat perşembe günü özel bir hastanede genel anestezi ile yaklaşık 4 saat süren ameliyatım gerçekleşti.
Ameliyattan çıktığım gün ve gecesi hayatımın en kötü günüydü diyebilirim.
İlk 2-3 günüm hem bedenen hem psikolojik olarak çok ama çok zordu. Sonra yavaşça düzelmeye başladım ve bugün 9. günümde kendimi çok daha iyi hissediyorum
Tabi ki hala iyileşemedim, şişliklerim, dikiş izlerim olduğu gibi duruyor ama o zor süreçten sonra bugün şükrediyorum bu halime
Ameliyatımın ertesi sabahı görüntümü buraya ekliyorum
Bugün 12. günüm fakat şişlikler, morluklar hala devam ediyor
Yanaklarım, burnum bile inanılmaz şişti.
Gözkapaklarım ve gözçevrem zaten felaket.
Haftasonu kocaman güneş gözlükleriyle dışarı çıktım ama asla çıkartamadım gözlüklerimi çok kötü görünüyor hala..
Bu ödemler için önerisi olanlar var mı? Gerçekten süreç hiç kolay değilmiş onu anlıyorum.
Ödem için sabah ve akşam birer tablet bromelain kullanıyorum.
Yüzümdeki şişlikler daha iyi durumda ama gözkapaklarım, gözaltlarım hala çok şiş.
Bugün 2. haftam doldu.
Bugünün güncellenmesi, sol gözümün üst kapağı çok şiş ve geceleri bantlayarak uyuyorum. Fotoğraf ekliyorum.
15. Gündeyim ama hala dışarı çıkacak durumda değilim maalesef sadece güneş gözlüğü ile çıkabilirim
Ödem için sabah ve akşam birer tablet bromelain kullanıyorum.
Yüzümdeki şişlikler daha iyi durumda ama gözkapaklarım, gözaltlarım hala çok şiş.
Bugün 2. haftam doldu.
Hepsi geçecek. Yaptıran arkadaşlarım çok ve bu süreçten geçtiler. 2 ay ödem sürüyor sonra hızla iyileşme oluyor.
Ben göz kapağı ameliyatı yaptırdım onda bile 1 ay gözlükle gezdim ama çekilen unutuluyor sonuç iyi olunca
Hepsi geçecek. Yaptıran arkadaşlarım çok ve bu süreçten geçtiler. 2 ay ödem sürüyor sonra hızla iyileşme oluyor.
Ben göz kapağı ameliyatı yaptırdım onda bile 1 ay gözlükle gezdim ama çekilen unutuluyor sonuç iyi olunca