Selam, ben de ust goz kapagi ameliyatı oldum Rahmi Evinc ile. Doktor bey cok sessiz, sakin bir insan. Daha once kendisini tavsiye eden hanim da öyle yazmışti. Mesela ben uygulama esnasinda baska sorular sordum, dermokozmetik uygulamalarla ilgili, hic oyle sunu yapiyoruz bunu yapiyorjz diye kendini ovmedi, reklam yapmadi. Misal bana botoksta olsa olurdu, hic demedi size botoks da yapalim diye. Yani piyasadaki bazilari gibi tuccar bir adam degil.
Benim zaten cvsi aklima yatmisti, tanisinca hem anneme hem bana guven verdi ve kisa sürede operasyona karar verdim. Zaten cok kisa surdu :) hic bir sey hissetmedim. Bende sigara, alkol, ilac, hastalik, alerji durumlari yoktu. Morarma olmadi. Ertesi gun bolca ödem oldu ama gorme kaybi yasamadim, yani gözlerim kapanmadi. Bir haftada bantlar cikti. Yaralar kapanmis. Scarex kullaniyorum. Odem hala var.
Yapilan islem cok dogal. Yalnizca zamanla orada olusan fazlalik alindigi icin yuzumde hic bir degisiklik yok. Yalnizca hala odem oldugu icin bakislarim bir sinirli gibi. Ben çok kahve iciyorum maalesef odemi kendim de körüklüyorum.
Biliyorum saglikta paranin cok hesabini yapmamak lazim ama ayni sabah aradigim bir baska doktor rahmi beyin 4 kati fiyat verdi. Sonra duydum 6 kati fiyat veren doktor da varmış.
Ben memnun kaldim. Mesajlarima 1-2 saat içinde dönüş alıyorum. Tavsiye ederim.