Temsili Atatürk törende küfretti!

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
http://www.radikal.com.tr/turkiye/temsili_ataturk_torende_kufretti-1421614

RADİKAL - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği Atatürk’ün Tekirdağ’a gelişinin 87. yıl dönümü kutlamaları yapıldı. Temsili Atatürk’ün limandan gelişi esnasında ise “Erkekleri s…tir edin. Kadınları huzuruma getirin. Ben tek tek yerleştiririm” demesi tepki çekti.

Tekirdagtaraf.com'un haberine göre; saniye saniye kameraya yansıyan görüntüde temsili Atatürk yanındakilere, “Bunları not edin. Erkekleri s…tir edin. Kadınları huzuruma getirin. Ben tek tek yerleştiririm” dedi.
http://www.radikal.com.tr/turkiye/temsili_ataturk_torende_kufretti-1421614

evet temsili olması zaten abes de,
adam da küfretmiyor yani ediyor da ana baba dümdüz değil yani sadece erkekleri s.. edin diyor. ağız alışkanlığı olsa gerek
abartılcak bi durum, manşete küfür etti diye taşınacak bi durum yok

s.. et sence küfür değilmi sare.
Atatürkü temsil eden birine yakılşyormu bu söz. dikkattini çekerim. s...... kelimesi
bizde küfür olarak görülür s.. et kelimesi. başkasıjı bilemem

s et sence küfür değilmi sare. Atatürkü temsil eden birine yakılıyormu bu söz. dikkattini çekerim. s...... kelimesi
küfür etti de, yani manşetten küfür etti diye verilcek haber değil, kiminin yokmudur ağız alışkanlığı, adam o şekilde söylüyor. bana kalsa haber değeri yok.

küfür etti de, yani manşetten küfür etti diye verilcek haber değil, kiminin yokmudur ağız alışkanlığı, adam o şekilde söylüyor. bana kalsa haber değeri yok.
sare küfür etmiş işte. ne diyeceklerdi manşette. haber değeri olarak görmüyorsan yazma konuya

Kadınları getirin teker teker yerleştiririm ne demek ya ben s.ktir edin'den ziyade buraya takıldım. Atatürk' e ne demek istedikleri açık ve net. Bunların akılları çalışır anca böyle şeylere bu soytarıda suç yok ki onu oraya götürende suç.milletin a...a koyacağız diyeni de götürselerdi oraya ekip tamamlanmış olurdu ahlaksızlar kuş beyinleriyle akıllarınca Atatürk' e laf çarpıyorlar ama pislik içindeki zihniyetlerini açık ediyorlar.

“Erkekleri s…tir edin. Kadınları huzuruma getirin. Ben tek tek yerleştiririm” demesi tepki çekti.

şu laftan belli ne demek istendiğide . neyse. bela okumayayım şimdi birilerine

Bu tekirdağ belediyesi' ni chp kazanmıştı bekliyorum bu belediye başkanına bir yaptırımı olacak mı chp yönetiminin

Belediye başkanı artık çıkıp özür mü diler ekibini mi değiştirir ne halt edecekse etsin bu ne terbiyesizlik be

Kızmaya bile gerek görmüyorum, kimi inandıracaklar beni olmadığı kesin.
Gerçekten seven güler geçer böyle şeylere, sevmeyende zaten sevmemeye devam eder, bakkkkkkk Atatürk küfrediyormuş der, Atatürk'ün yaşadığı dönemde öyle küfürler mi varmış özel hayatında küfreden biri olsaydı bile ne fark ederdi ki, ilâh mı Atatürk, etten kandan insan. Ki 1920'lerde böyle küfrediliyormuymuş
20. Yüzyılın argolarını geriye doğru taşımışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…