Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kadar çokkii saçma insanlar şu memleketimde her telden varr şu amca nasıl saçmalamış ise bu adamda bir o kadar saçmalamışş.. nelerle uğraşıyoruz yahuuu..Trajikomik
Ayy aklıma g..kılı ve yalak amca geldi
Bu da öyle bir şey zaar
Nasılmış işte böylee![]()
yok o ilber oltaylının bir tweeti. çok güldümde imza yapayım dedim:)Ya okypete gözlük derecem artmış sanırım senin imzandaki face profilindeki adamı haberdeki Atatürk kılığına girmiş kişi sandım imzanı haberle bitişik gördüm yani ben de diyorum ki niye okypete bu konuda her mesajının altına bu adamın profilini koyuyor anca uyandım
ben imzaları göremiyorumm okyy..nedennyok o ilber oltaylının bir tweeti. çok güldümde imza yapayım dedim:)
aa neden ki. görmen lazımben imzaları göremiyorumm okyy..nedenn
küfür etti de, yani manşetten küfür etti diye verilcek haber değil, kiminin yokmudur ağız alışkanlığı, adam o şekilde söylüyor. bana kalsa haber değeri yok.
S...tir etten ziyade..
Bana kadınlar getirin ben tek tek YERLEŞTİRİRIM ne ya. Bence esas olay bu kelime.
Noldu bu skeci hazırlayanın totosu göğe mi erdi. Azıcık zeki olsanız keske
o kelimenizi aynen iade ediyorum hanımefendiYahu af edersiniz ama banlansam da size yuh demezsem içim rahat etmez, vicdanım sızlar. Size ağız dolusu bir yuh yolluyorum. Birilerini aklamak için s... edini bile küfür olmaktan çıkardınız. Pes ya. Yemin ediyorum pes.
o kelimenizi aynen iade ediyorum hanımefendi
hangi konuda ne düşünemem gerektiğiyle alakalı icazet almayacağım sizden.
haddinizi bilin
emriniz olur.Bir ülkenin kurucusuna yapılan bu karalamayı, bir küfrü küfür değil ki diyerek aklıyorsunuz ya keşke birilerinden icazet alsanız.
görmüyomm kızz bide arkadaşlar profilime bişi yazacaklar açsana yazalım bişiler diyorlar neyi açacam bilmiyorumkii..aa neden ki. görmen lazım
emriniz olur.
hımm sareyi tanımadığın her halinden belli oluyor keşke o kelimeyi yazmadan evvel karşındakini tanısaydınn . ve üzgünüm o yuh kelimen için seni kiblicemm bilgin olsunn..sadece temennim olur.
anemm. profilin kapalı senin o zaman. bu arada imza için kazene mesaj yazsana. göremiyorum degörmüyomm kızz bide arkadaşlar profilime bişi yazacaklar açsana yazalım bişiler diyorlar neyi açacam bilmiyorumkii..