• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temsili Atatürk törende küfretti!

Trajikomik :KK57:
Ayy aklıma g..kılı ve yalak amca geldi :KK53:
Bu da öyle bir şey zaar
Nasılmış işte böylee :KK14:

Ya okypete gözlük derecem artmış sanırım senin imzandaki face profilindeki adamı haberdeki Atatürk kılığına girmiş kişi sandım imzanı haberle bitişik gördüm yani ben de diyorum ki niye okypete bu konuda her mesajının altına bu adamın profilini koyuyor anca uyandım

Ya okypete gözlük derecem artmış sanırım senin imzandaki face profilindeki adamı haberdeki Atatürk kılığına girmiş kişi sandım imzanı haberle bitişik gördüm yani ben de diyorum ki niye okypete bu konuda her mesajının altına bu adamın profilini koyuyor anca uyandım
yok o ilber oltaylının bir tweeti. çok güldümde imza yapayım dedim:)

küfür etti de, yani manşetten küfür etti diye verilcek haber değil, kiminin yokmudur ağız alışkanlığı, adam o şekilde söylüyor. bana kalsa haber değeri yok.

Yahu af edersiniz ama banlansam da size yuh demezsem içim rahat etmez, vicdanım sızlar. Size ağız dolusu bir yuh yolluyorum. Birilerini aklamak için s... edini bile küfür olmaktan çıkardınız. Pes ya. Yemin ediyorum pes.

kötülemek amaçlı yapılmış saçma sapan bir davranış.
onlar anca böyle iftira atarak prim yaparlar. Atatürk ü sevenler bu tarz haberlere itibar etmez boşuna yoruyorlar kendilerini yazık.

S...tir etten ziyade..
Bana kadınlar getirin ben tek tek YERLEŞTİRİRIM ne ya. Bence esas olay bu kelime.
Noldu bu skeci hazırlayanın totosu göğe mi erdi. Azıcık zeki olsanız keske

Aynısı yazacaktım. Asıl orada pislik anlam var. Şu başka ülkede olsa yer yerinden oynar ama biz aklamak adına küfürü bile küfür olmaktan çıkarırız.

Yahu af edersiniz ama banlansam da size yuh demezsem içim rahat etmez, vicdanım sızlar. Size ağız dolusu bir yuh yolluyorum. Birilerini aklamak için s... edini bile küfür olmaktan çıkardınız. Pes ya. Yemin ediyorum pes.
o kelimenizi aynen iade ediyorum hanımefendi
hangi konuda ne düşünemem gerektiğiyle alakalı icazet almayacağım sizden.
haddinizi bilin

Ben anlamadım ya hu... Ne diyor anlaşılmıyor videoda? Yani sahneye çıkıp konuşmamı yapacaktı planlama mı yapıyorlardı o sırada? Baya amatör çekimde... Bilinçli mi çekilmiş?

Nedir ne değildir? Cidden anlam veremedim.

o kelimenizi aynen iade ediyorum hanımefendi
hangi konuda ne düşünemem gerektiğiyle alakalı icazet almayacağım sizden.
haddinizi bilin

Bir ülkenin kurucusuna yapılan bu karalamayı, bir küfrü küfür değil ki diyerek aklıyorsunuz ya keşke birilerinden icazet alsanız. Keşke bir ülkenin kurucusu hakkında yorum yaparken herkes icazet alsa.

Back
X