• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temsili Atatürk törende küfretti!

hımm sareyi tanımadığın her halinden belli oluyor keşke o kelimeyi yazmadan evvel karşındakini tanısaydınn . ve üzgünüm o yuh kelimen için seni kiblicemm bilgin olsunn..

kibleyin ben orada belirtmişim banlanma olayını zaten :)
Sare hanımı tanımam, tanımam da gerekmez. Bu haber altındaki yorumuna, yorum yaptım. Siz de beni hiç tanımıyorsunuz neden müdahil oluyorsunuz, müdahil olmadan önce siz de beni tanısaydınız keşke. Bu olay da yeni çıktı galiba, müdahil olma olayı.

kibleyin ben orada belirtmişim banlanma olayını zaten :)
Sare hanımı tanımam, tanımam da gerekmez. Bu haber altındaki yorumuna, yorum yaptım. Siz de beni hiç tanımıyorsunuz neden müdahil oluyorsunuz, müdahil olmadan önce siz de beni tanısaydınız keşke. Bu olay da yeni çıktı galiba, müdahil olma olayı.
bak gene tanımamda gerekmez diyorsun ve inan ben seni tanımak isterim neden gerek olmasınki ben sarenin orada ne demek istediğini anladımm.. sen başka bir pencereden baktın olaya ve saldırıya geçtin inan değmez burada tanıyamayızki birbirimizi ve inan hakaretlerede gerek yokk..

bak gene tanımamda gerekmez diyorsun ve inan ben seni tanımak isterim neden gerek olmasınki ben sarenin orada ne demek istediğini anladımm.. sen başka bir pencereden baktın olaya ve saldırıya geçtin inan değmez burada tanıyamayızki birbirimizi ve inan hakaretlerede gerek yokk..

kesinlikle hakaret şeklinde kullanmadım. Tepkimin ölçüsü bakımından kullandım o kelimeyi. Eğer hakaret olarak algılandıysa özür de dilerim, hakaret gibi bir amacım yoktu. Ama yazılan tepkimin ölçüsü bakımından yuh kelimesini kullandım. Ayrıca tanımam da gerekmez kelimesini 'amaan neden tanıyayım babında kullanmıyorum, belki forum dışındaki hayatımızda tanışmışızdır bile. Oradaki anlam şu: 'burada bir yorum yapmış, ben de o yorumuna binaen kendim yorum yaptım, bunun için tanımama gerek yokki'. Tanısam da tepkim değişmezdi ki bu bir haber burada tepkim bu, başka haberde ortak fikir olur, katılıyorum yazarım. Bir yorum için neden tanımam gereksin ki.

arkadaşlar olay çok hassas biir olay. temsil edilen kişi bu ülkenin kurucusu.
erkekleri s. edin.
kadınları getirin ben onları yerleştirim lafı inanılmaz büyük bir hakaret Atatürke.
hem küfür var hemde bu sözün arkasında yerleştiririm falan (,açıklamama gerek yok,anlayan anladı bunu). feci bir hakaret bu.
o yüzden bu konu gözardı edilmemeli. dedim ve açtım ben.
bakın chpliyim. ve bu yapılanı sonuna kadar kınıyorum. .

arkadaşlar olay çok hassas biir olay. temsil edilen kişi bu ülkenin kurucusu.
erkekleri s. edin.
kadınları getirin ben onları yerleştirim lafı inanılmaz büyük bir hakaret Atatürke.
hem küfür var hemde bu sözün arkasında yerleştiririm falan (,açıklamama gerek yok,anlayan anladı bunu). feci bir hakaret bu.
o yüzden bu konu gözardı edilmemeli. dedim ve açtım ben.
bakın chpliyim. ve bu yapılanı sonuna kadar kınıyorum. .
Bence bu çok önemli, öyle gözardı edilecek birşey değil belediyenin yaptığı organizasyon ve belediye chpli. Atatürk' ten dem vurup da bu belediye başkanına ve chpli meclis üyelerine sıkı bir ayar verip kamuoyundan özür dilettirmezse yönetim, partiyi kapatıp gitsinler. Bu belediyebaşkanı da bu denli aymazsa oraya Getirdikleri adam kim, diyalogları yazanlar kim bilmiyorsa kendi ekibinden de haberdar değilse bu işi yapmasın.

yazmıyayım dedim ama olmadı;

ATATÜRK'ÜN GELİŞİ CANLANDIRILDI
Programa göre temsili Atatürk'ü canlandıran sanatçı Gökhan Akyüz ile bir grup tiyatro oyuncu tekne ile limana yanaştı. Daha sonra özel bir şirket tarafından çekimleri yapılan senaryoya göre, temsili Atatürk ve beraberindekiler limanda bir süre prova çekimi yaparak kendi aralarında konuştu.

Karşı tarafta Tekirdağ Valisi Enver Salioğlu, Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Erkek, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı CHP'li Ekrem Eşkinat ile çok sayıda halk da temsili gelişin bekledi.
ATATÜRK'Ü CANLANDIRAN OYUNCUDAN ARGO SÖZLER
Bu sırada oyuncu Akyüz, çevresindekilere talimatlar verirken, kısık sesle argo sözler söylemesi şaşkınlık yarattı.

Provaların ardından temsili Atatürk ve beraberindekiler limanda bekleyen protokolü ve halkı selamlayıp, antika bir araca bindi. Yolda kendisini bekleyenleri selamlayan temsili Atatürk daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz sahnesinde devam eden programda Atatürk 'ün Harf İnkılabını oyunla anlattı.

yani tiyatro içinde değil, adam diğerleriyle kendi arasında konuşurken bu kelimeyi sarf ediyor,
haber değer yok dememin sebebi bu.

Programa göre temsili Atatürk'ü canlandıran sanatçı Gökhan Akyüz ile bir grup tiyatro oyuncu tekne ile limana yanaştı. Daha sonra özel bir şirket tarafından çekimleri yapılan senaryoya göre, temsili Atatürk ve beraberindekiler limanda bir süre prova çekimi yaparak kendi aralarında konuştu.

Karşı tarafta Tekirdağ Valisi Enver Salioğlu, Tugay Komutanı Tuğgeneral Halil Erkek, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı CHP'li Ekrem Eşkinat ile çok sayıda halk da temsili gelişin bekledi.
Bu sırada oyuncu Akyüz, çevresindekilere talimatlar verirken, kısık sesle argo sözler söylemesi şaşkınlık yarattı.

Provaların ardından temsili Atatürk ve beraberindekiler limanda bekleyen protokolü ve halkı selamlayıp, antika bir araca bindi. Yolda kendisini bekleyenleri selamlayan temsili Atatürk daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz sahnesinde devam eden programda Atatürk 'ün Harf İnkılabını oyunla anlattı.

yani tiyatro içinde değil, adam diğerleriyle kendi arasında konuşurken bu kelimeyi sarf ediyor,
ee noldu.

kadınları getirin erkekleri s edin demişmi demiş.
kadınlara o lafı etmişmi etmiş.
bunu tiyatro içinde yada kendi aralarında deyip demediğini net biliyormuyuz hayır. hadi kendi arasında dedi, böyle bir adamımı seçmişler Atatürkü temsil etmek için. kısaca yazmayayım dedinde değişen ne oldu bunu yazınca.
hiçbirşey

Hah bunu diyorum bende... Sahne öncesi prova gibi kameranın kalitesi de oldukça kötü zaten... Yani hiç olay olmayacak bi şey haber yapılarak büyütülmüş resmen.

S..tir git bir Küfürdür.
Yerleştirmek bir Eylemdir! Adamlar Atatürk üstünden yalan ve iftira oyunu oynamışlar. Sırf birileri kihkih gülsün diye.

CHP li başkanın ne cesaret böyle bişey yaptığını aklım almıyor. İhraç edilmeli başka bir çözüm yok!

Ayrıca kıl mevzusuna eşdeğer hiç bir durum yoktur.
Bu konuda aksi yorum yapanları KINIYORUM!
Buyrun kib sizin..

SÖZLERİ KENDİSİNİ BAĞLAR"

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ahmet Poyraz, uzakoldukları için konuşmaları duymadıklarını ancak, sanatçının sarf ettiği sözlerin kendisini bağlayacağını ifade ederek, "Biz o noktaya uzak olduğumuz için ne söylediğini duymadık. Kendisi profesyonel bir sanatçıdır." demekle yetindi.

bu kadarmı. bu lafı eden adamı hala savunmakmıdır asolan..

ee noldu.

kadınları getirin erkekleri s edin demişmi demiş.
kadınlara o lafı etmişmi etmiş.
bunu tiyatro içinde yada kendi aralarında deyip demediğini net biliyormuyuz hayır. hadi kendi arasında dedi, böyle bir adamımı seçmişler Atatürkü temsil etmek için. kısaca yazmayayım dedinde değişen ne oldu bunu yazınca.
hiçbirşey
Videoda ne dediği anlaşılmıyor. Ha küfür olayı kabul edilemez tabi onuda belirtmek gerek...

Ne abarttiniz ya, Atatürk bir Ilah ya da Peygamber degil, bir insan. Gayette küfür edebilir haa o zamanki kufurle bu zamanin küfürü bir olmaz belki o kadar..!!

Ne abarttiniz ya, Atatürk bir Ilah ya da Peygamber degil, bir insan. Gayette küfür edebilir haa o zamanki kufurle bu zamanin küfürü bir olmaz belki o kadar..!!
zaten oyuncu diğer insanlarla "kendi arasında" konuşurken ediyor.
oyunun bi parçası olsa hak vericem. ama değil, provada yanındakilerle konuşurken diyor.

Back
X