Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sitede yazan gune kadar gelmezse temu gecikme odemesi yapiyor. eger sitede yazan diger tarihe kadar gelmezse tum parani geri ödüyor (sonradan gelse bile)Mrb benim gibi olan var mi 22 temmuzda siparis verdim Gümrük tamamlandi dedi kac gün oldu kargoya verilmedi diğerleri daha gümrüge girmedi bile ne yapacagiz
Güvenli site mi? Ürünleri orijinal mi? İade işlemi gerektiğininde sorun olur mu? Hiç duymamıştım burayı şimdi buradan görünce baktım uygunmuş.Benim siparişlerimin bir kısmını iptal etti Temu, 5 parça sınırını ve şunu bunu aşması nedeniyle, para iadesi yaptı kartıma.
Diğer siparişlerimin hepsi parça parça geldi, son parça bugün MNG ile teslim edilecek, benim siparişlerimin tamamı Agustos tarihli.
Sizinki Temu ile değil de kargo şirketiyle ilgili olabilr mi ? Gümrük düzenlemesi değişikliği nedeniyle çok yığılma var deniliyor.
Yogunluk var ama benden sonra verenlerin bile geliyor bende hareket yok su 30 euro sinirina takilir mi diye korkuyorumsitede yazan gune kadar gelmezse temu gecikme odemesi yapiyor. eger sitede yazan diger tarihe kadar gelmezse tum parani geri ödüyor (sonradan gelse bile)
simdi yuzde 60lik vergi geldi diye herkes çökmüştür siteye, yogunluk vardir belki
Benim siparişlerimin bir kısmını iptal etti Temu, 5 parça sınırını ve şunu bunu aşması nedeniyle, para iadesi yaptı kartıma.
Diğer siparişlerimin hepsi parça parça geldi, son parça bugün MNG ile teslim edilecek, benim siparişlerimin tamamı Agustos tarihli.
Sizinki Temu ile değil de kargo şirketiyle ilgili olabilr mi ? Gümrük düzenlemesi değişikliği nedeniyle çok yığılma var deniliyor.
Güvenli site mi? Ürünleri orijinal mi? İade işlemi gerektiğininde sorun olur mu? Hiç duymamıştım burayı şimdi buradan görünce baktım uygunmuş.
Bir şahıs için, bir ay içinde 5 adet/kez sipariş sınırı var.5 Parca siniri derken 5 siparisten fazla mi verdiniz o durum bende de var ama farkli tc girdirdi
Evet güvenilir. Defalarca alışveriş yaptım hiç sorun çıkmadı. Önceden daha da ucuzdu ama duyulunca zam gelmiş her şeye. Buna rağmen uygun fiyatlar. Bir tek bazen kıyafetlerin ve ayakkabıların kalıbı büyük oluyor. O da benim açımdan çok sorun değil zatenGüvenli site mi? Ürünleri orijinal mi? İade işlemi gerektiğininde sorun olur mu? Hiç duymamıştım burayı şimdi buradan görünce baktım uygunmuş.
Temu her şekilde gönderiyor. Gümrükten geçemezse de para iadesi yapıyor. O yüzden rahat olunMrb benim gibi olan var mi 22 temmuzda siparis verdim Gümrük tamamlandi dedi kac gün oldu kargoya verilmedi diğerleri daha gümrüge girmedi bile ne yapacagiz
Hiç duymamıştım şimdi buradan duyunca baktım cidden fiyatlar çok iyi. Okul çantaları ws kargo ücreti yok yazıyordu, amazonda kargo ve gümrük ücreti fazla çıkıyor burada yok sanırım.Evet güvenilir. Defalarca alışveriş yaptım hiç sorun çıkmadı. Önceden daha da ucuzdu ama duyulunca zam gelmiş her şeye. Buna rağmen uygun fiyatlar. Bir tek bazen kıyafetlerin ve ayakkabıların kalıbı büyük oluyor. O da benim açımdan çok sorun değil zaten
Gümrük var diye biliyorumHiç duymamıştım şimdi buradan duyunca baktım cidden fiyatlar çok iyi. Okul çantaları ws kargo ücreti yok yazıyordu, amazonda kargo ve gümrük ücreti fazla çıkıyor burada yok sanırım.
Hımmmm bende yok sanmıştımGümrük var diye biliyorum
Limiti yüksek 2000 limit 700-800 de vergi çıkıyor.Güvenli site mi? Ürünleri orijinal mi? İade işlemi gerektiğininde sorun olur mu? Hiç duymamıştım burayı şimdi buradan görünce baktım uygunmuş.
E o zaman ne anlamı kaldı?Limiti yüksek 2000 limit 700-800 de vergi çıkıyor.
Kalmadı işte ilk ciktiginda galiba limit çok düşük kalıyordu. Zaten alanlar bu YouTube videosu falan çekenler o dönemde alanlar ve bak hep boş beleş ıvır zıvır şeyler alınmış. (Kıyafet birden fazla alamazsın, teknolojik ürün geçmez vs vs .)E o zaman ne anlamı kaldı?