Merhaba arkadaslar bu gruba ilk kez yaziyorum. Bende cogunuz gibi ilk kez
tup bebek deniyorum. Insallah ilk ve son denemem olup sag salim bebeklerimi kucagima alirim. Her sabah evden cikip servise yururken 21 ayetel kursi ihlas fatiha okuyup bana vr tum anne olmak isteyenlere hediye ediyorum. Ben 4 kez dogal yoldan gebelik gecirdim ve hespinde istedigim ay hamile kaldim. Dusuk kurtaj kimyasal gebelik dis gebelik. Ayrintilarina girmiycem cunku negatif etkilenmenizi istemiyorum. En son sol tupum alindi ve su an amh degerim dusuk. Tup ameliyatindan sonra birde apandist ameliyati oldum o ameliyatinda sag tupumu etkilemesinden supheleniyor doktorum. Yani dogal yoldan hamile olma ihtimalim %50 ninde altinda ama ben yine de umutluyum Allah beterinden korusun hepimizi. Basima gelen bu talihsizliklerin tabii ki tıbbi bir aciklamasi var ama en onemli sebep hep olumsuz hissetmemdi. Her bebegimi kaybedisimde cok agladim yeri geldi isyan ettim neden ben dedim ve her defasinda bir sonraki gebeligim daha sorunlu gecti ve en sonunda kendimi ameliyat masasinda buldum. Size demem o ki siz ne yaparsaniz yapin kaderinizde olacak biseyi engelleyemezsiniz o yuzden olumsuz dusunup o anınızı mahvetmeyin olumsuz dusundugunuzde hormonlariniz vucudunuza olumsuz sinyaller veriyor o yuzden iyi dusunun iyi olsun