Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Arkadaşlar merhaba. Sürecinizi merak ettim? Kaç yumurta toplandı, kaçı kaldı ? Ayrıca pgt ye gönderecek olanınız var mı ?
bende toplam 17 gün sürdü, 4 yumurta toplandı ve döllendi hepsi ,transfer günü 2 embriyon koyuldu. geriye 2 si yaşamını sürdüremedi...

bende toplam 17 gün sürdü, 4 yumurta toplandı ve döllendi hepsi ,transfer günü 2 embriyon koyuldu. geriye 2 si yaşamını sürdüremedi...
Benim geçen denememde süreç çok iyidi ama sonuç hayalkırıklığı oldu gene de. 17 döllenenden 5. Güne 7 tane kalmıştı ama genetiğe gitmediler. Bu defa tekrardan başladım genetiğe göndermek için. Elimde çok olması şansımı artırırdı. Bu defa 9 tane döllenmiş daha 2. Gün. 5. Güne giden embriyo kaç tane kalacak bilmiyorum. Çünkü genetikten de çok elenen olacak ?

Benim geçen denememde süreç çok iyidi ama sonuç hayalkırıklığı oldu gene de. 17 döllenenden 5. Güne 7 tane kalmıştı ama genetiğe gitmediler. Bu defa tekrardan başladım genetiğe göndermek için. Elimde çok olması şansımı artırırdı. Bu defa 9 tane döllenmiş daha 2. Gün. 5. Güne giden embriyo kaç tane kalacak bilmiyorum. Çünkü genetikten de çok elenen olacak ?
Maşallah olsun.... Sormam ayıp olmasın yaş kaç?

Maşallah olsun.... Sormam ayıp olmasın yaş kaç?
[/QUOTE
34 yaşındayım. Ama 9 sayısı ikinci güne benim için az. 5. Güne ne kadar kalır bilmiyorum. Genetiğe gitmesi ve şansımın olması için 6-7 tane olması gerekir. Çünkü genetikten sağlıklı gelen sayısı bizim sorunumuza göre az kalıyor? Şansım da düşüyor. Çok stresliyim. Geçen denememde 7 tane olmasına rağmen sonuç hayalkırıklığı oldu. Gene de hayırlısı olsun. Tek olsun benim olsun sma sağlıklı olsun. Sağlıklı embriyonun peşindeyim ben.

[QUOTE="Brunettex, post: 60511281, member: 773120"34 yaşındayım. Ama 9 sayısı ikinci güne benim için az. 5. Güne ne kadar kalır bilmiyorum. Genetiğe gitmesi ve şansımın olması için 6-7 tane olması gerekir. Çünkü genetikten sağlıklı gelen sayısı bizim sorunumuza göre az kalıyor? Şansım da düşüyor. Çok stresliyim. Geçen denememde 7 tane olmasına rağmen sonuç hayalkırıklığı oldu. Gene de hayırlısı olsun. Tek olsun benim olsun sma sağlıklı olsun. Sağlıklı embriyonun peşindeyim ben. ]

[/QUOTE]
İnşallah. Stres yapma her şey gönlünce olur... Ben stres yaptım adetim bir türlü olmuyor ki işlemlere başlayalım)))))))))))))))

[QUOTE="Brunettex, post: 60511281, member: 773120"34 yaşındayım. Ama 9 sayısı ikinci güne benim için az. 5. Güne ne kadar kalır bilmiyorum. Genetiğe gitmesi ve şansımın olması için 6-7 tane olması gerekir. Çünkü genetikten sağlıklı gelen sayısı bizim sorunumuza göre az kalıyor? Şansım da düşüyor. Çok stresliyim. Geçen denememde 7 tane olmasına rağmen sonuç hayalkırıklığı oldu. Gene de hayırlısı olsun. Tek olsun benim olsun sma sağlıklı olsun. Sağlıklı embriyonun peşindeyim ben. ]
İnşallah. Stres yapma her şey gönlünce olur... Ben stres yaptım adetim bir türlü olmuyor ki işlemlere başlayalım)))))))))))))))
[/QUOTE]
Adetin gelir canım inşallah, transfere hazırlık mı olacak senin ?

Adetin gelir canım inşallah, transfere hazırlık mı olacak senin ?
[/QUOTE]
Evet kuzum.. O kadar heyecanlıyım ki sanki beni bekliyor :anneadayı:

Evet 😍 9 tane toplanmisti 9 u döllendi ama 4 tanesi 5. Gune ulasti dondurdular.
Maşallah olsun... bende böyle bir sıkıntı var ki.. Tüplerim ve sol taraf yumurtalıklarım yok... Bir tek sağ yumurtalık var. Allah yardımcımız olsun.

Maşallah olsun... bende böyle bir sıkıntı var ki.. Tüplerim ve sol taraf yumurtalıklarım yok... Bir tek sağ yumurtalık var. Allah yardımcımız olsun.
Amin rabbim yardimciniz olsun benmde esimde problem var sperm cikisi hic yok ameliyat ile sperm aldilar oyle döllediler yumurtalari.
Insallah sonucu güzel olur bu sürecimizin.

Evet kuzum.. O kadar heyecanlıyım ki sanki beni bekliyor :anneadayı:
Yaa bnde stresten gecikmistim ama oldum simdi estrofem diye bi ilaca basladik rahmi kalinlastrmak icin 16 sinda kontrol var zaman gecmiyo sanki:KK48:
[/QUOTE]
Aynen öyle valla, bence güzel şeylerle yaşayalım günleri... Günler o kadar kısalmışki...

Amin rabbim yardimciniz olsun benmde esimde problem var sperm cikisi hic yok ameliyat ile sperm aldilar oyle döllediler yumurtalari.
Insallah sonucu güzel olur bu sürecimizin.
Amin inşeAllah.. Bol-bol dua edelim.. Rabbim bizlere güç ve sabır versin.

Back
X