Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Merhaba bende ağustos ayında tüp bebek planlıyorum amh 0.98 rezerv azlığı var , Hsg çekildikten Sonra tedaviye başlanacak , nerede yaptırıyorsunuz tüp bebek merkezi ve doktor önerisi olan varmı
Canım şmdiden hayırlı olsun diyelim, ben ankarada başkent hastanesinde gögşen beye gidiyorum çok ama çok memnunum,

Dizinde hayırlı haberleriniz olsun inşallah teşekkür ederim , Kocaeli İstanbul civarında tüp bebek merkezi arayışı içindeyim

Merhaba aranıza yeni katıldım.Tedavim bitti bugün embriyolarım donduruldu. Kısmetse 21 ağustosta transferim yapılcak 2.denemem 1.cisi malesef ki tutmadı rabbim hepimizin yardımcısı olsun kimsenin kucağını boş bırakmasın...

Merhaba bende ağustos ayında tüp bebek planlıyorum amh 0.98 rezerv azlığı var , Hsg çekildikten Sonra tedaviye başlanacak , nerede yaptırıyorsunuz tüp bebek merkezi ve doktor önerisi olan varmı
Bahçeci umut tup bebek doktorum cem bey bende problem yok esmde var ama yumurta rezerv azliginda cok basarili diye duydum bi sayfasina girin arastirin derim

Teşekkür ederim araştıracağım dediğin doktoru bende Ali Rüştü ergür Kızıltoprak Florence Nightingale e gidip görüşme yaptım kendi kadın Doğum doktorum önermişti adet olmayı bekliyorum hsg cekimi için sonra karar vereceğim hayırlısı ile hepimizin güzel haberleri ile dolsun sayfa

Canım merhaba senle diğer grupta da konuşmuştuk ovitrella da bu ay tüpü mü yaptırıyorsun
Hatırlarım tatlım,t up bebeğe nisanda başladık tedaviye,nisan sonu 21yumurta toplandı 20 si dollendi,5. Güne 2 tanesi gelebildi,dondurduk,cunku bende biraz ohss gelişti,allah nasip ederse pazartesi transfer olacak,srn nasilsin,neler yapıyorsun,n erede tedavi oluyorsun

Ya hergün embriyolog 8-9 gibi arayıp bilgi verirlerdi. Bugün 3. Gün aramadılar ve stresten ölecem. Sabahın köründe uyandım bekliyorum dakikalar geçmiyor bana :(

Ben de ankara dayım,bir kaç isim yapmış tüp bebek uzmanıyla görüştüm ama içime sinmedi,kendi jinekoloğumla devam etmeye karar verdim,o da genartta yapıyor işlemleri.

Back
X