Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Ararlar canım sabret, ben de bekliyorum öğleden sonra arayacakalar inşlh güzel güzel büyüyorlardır
[/QUOT
canım iyi güzel sonuçlar alırız inşallah. Aradılar beni 9 tane devam ediyor. 2-3 tanesinin yapısı dışında digerleri iyi görünüyor yarın aramayacaklar. 5. Gün arayıp haber vereceklermiş. Hayırlısı olur bizler için. Çok stresli çok süreçler. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🤲

Hatırlarım tatlım,t up bebeğe nisanda başladık tedaviye,nisan sonu 21yumurta toplandı 20 si dollendi,5. Güne 2 tanesi gelebildi,dondurduk,cunku bende biraz ohss gelişti,allah nasip ederse pazartesi transfer olacak,srn nasilsin,neler yapıyorsun,n erede tedavi oluyorsun
Bende başladım klomen kullanıyorum 4 gündür yarın yine gideceğim iğneler başlayacak Sende bu kadar yumurta ile 2 kalmış ben de 8 çıktı sonunda kaç olacak bakalım dün öğrendim tsh 4,35 oda sıkıntı İstanbul tüp bebek Aret kamar gidiyorum tanıdık buldum oraya başladım hakkımızda hayırlısı olsun sen nereye gidiyorsun

Sen hamilesin sanırım bunda da olmazsa önerdiğin ıyi bi doktor var mı ankarafa
Yok canım ben de yeni başladım daha☺️ Bir kaç drla görüştüm ama açıkçası çok güven vermediler,dr işi elektriğinin uymasıyla çok ilgili.ben Meltem Erhan’a gidiyorum ama öyle internette çok reklamını vs göremezsin☺️

Kızlar az önce hastaneden aradılar 2 yumurta döllenmiş, pazar günü transfer yapacaklar inşlh, allahıma çok şükür, inşlh devamıda gelir
Gözümüz aydın olsun.. Hayırlısıyla her şey güzel olacak... :dua:

Bende başladım klomen kullanıyorum 4 gündür yarın yine gideceğim iğneler başlayacak Sende bu kadar yumurta ile 2 kalmış ben de 8 çıktı sonunda kaç olacak bakalım dün öğrendim tsh 4,35 oda sıkıntı İstanbul tüp bebek Aret kamar gidiyorum tanıdık buldum oraya başladım hakkımızda hayırlısı olsun sen nereye gidiyorsun
Ben Ankara dayım bitanem

Merhaba arkadaslar bende 2 temmuzda başladım iğnelere bugun 12 gunum ama yumurtalar geç buyuyor sağda 13-14-15-16 mm var solda 11-13-14-15 mm var anlamadım iğnelere devam pazar tekrar gel dedı nıye boyle oldu anlamaım cok canım sıkıldı :(

Merhaba kizlar benden de gecen ay yumurta toplandı 5.gun ve 3.gun iki tane embriyo oluştu.sali gunu rahim kalinligi icin kontrole gidip transfer tarihimi ogrenicem bu arada benim ikinci denemem sabirla bekliyorum.herkes icin hayirlisi olsun hepimizin kucagi dolsun Insallah:dua:
Amin .inşeallah.

Merhaba arkadaslar bende 2 temmuzda başladım iğnelere bugun 12 gunum ama yumurtalar geç buyuyor sağda 13-14-15-16 mm var solda 11-13-14-15 mm var anlamadım iğnelere devam pazar tekrar gel dedı nıye boyle oldu anlamaım cok canım sıkıldı :KK43:
Merhaba, canını sıkma.. daah 2 güne neler olur sen gör... Kalbini ferah tut, pazara kadar daha var iğneleri vakti-vaktinde yap. büyürler onlar

Merhaba arkadaslar bende 2 temmuzda başladım iğnelere bugun 12 gunum ama yumurtalar geç buyuyor sağda 13-14-15-16 mm var solda 11-13-14-15 mm var anlamadım iğnelere devam pazar tekrar gel dedı nıye boyle oldu anlamaım cok canım sıkıldı :KK43:
Msşallah iyi varlar çok şükür, büyürler bayada büyümüşler, 18 m oldu mu tamam onada az kalmış, pazara kesin büyürler

Merhaba kizlar benden de gecen ay yumurta toplandı 5.gun ve 3.gun iki tane embriyo oluştu.sali gunu rahim kalinligi icin kontrole gidip transfer tarihimi ogrenicem bu arada benim ikinci denemem sabirla bekliyorum.herkes icin hayirlisi olsun hepimizin kucagi dolsun Insallah:dua:
Hayırlısı olur inşlh, beraberce bekkeriz🤲

Msşallah iyi varlar çok şükür, büyürler bayada büyümüşler, 18 m oldu mu tamam onada az kalmış, pazara kesin büyürler
inşallah canım gercekten cok uzuldum ya benımle bırlıkte gıdenlerın hep 18-19 mm olmus benım 16 kalmıs :(

Back
X