- Konu Sahibi Anya Mamedova
İğnelerin dozunu en düşük kaçtan başlatıyorlar.. adeti beklemedeyim hala bende.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım o kişiden kişiye değişir tabi, bana en az bu sefer yaptı 187 daha azıda vardır, çoguda adetinle öğreniriz kaç olacakİğnelerin dozunu en düşük kaçtan başlatıyorlar.. adeti beklemedeyim hala bende.
Ben de muayene oldum tahlilleri yaptırdım canım vitaminlere başladım beklemedeyim tedavi içinCanım o kişiden kişiye değişir tabi, bana en az bu sefer yaptı 187 daha azıda vardır, çoguda adetinle öğreniriz kaç olacak![]()
Aşılamada 75 yaptırıyordu doktorum banaCanım o kişiden kişiye değişir tabi, bana en az bu sefer yaptı 187 daha azıda vardır, çoguda adetinle öğreniriz kaç olacak![]()
Bunda biraz fazla olabilir, çünkü daha çok elde etmeye çalışıyorlar, vitaminlrrinde çok faydası oluyor, inşlh güzel olurAşılamada 75 yaptırıyordu doktorum bana
Bende dondurulmuş tedavisin deyim. Vitamin olarak ne kullanıyorsunuz. Ben folik asit coraspin ve estrofem kullanıyorumBen de muayene oldum tahlilleri yaptırdım canım vitaminlere başladım beklemedeyim tedavi için
Canim benim ilkinde 300 unite basladim. Ikinci tedavimde 150 unite kullandim her tedavide degisiyorİğnelerin dozunu en düşük kaçtan başlatıyorlar.. adeti beklemedeyim hala bende.
Ben sadece imom kullanıyorum. İçinde folik asit vs var.Bende dondurulmuş tedavisin deyim. Vitamin olarak ne kullanıyorsunuz. Ben folik asit coraspin ve estrofem kullanıyorum
Benimde doktor ün öyle ama gatada prof. Reklamı önemli değil ıyi olsun güven versin yeter genart a çok iyi diyen var çok kötü diyen var bilmiyorumYok canım ben de yeni başladım dahaBir kaç drla görüştüm ama açıkçası çok güven vermediler,dr işi elektriğinin uymasıyla çok ilgili.ben Meltem Erhan’a gidiyorum ama öyle internette çok reklamını vs göremezsin
![]()
Bende estrofem omepa Q10 folik asit d3 vitamin kullanıyorumBende dondurulmuş tedavisin deyim. Vitamin olarak ne kullanıyorsunuz. Ben folik asit coraspin ve estrofem kullanıyorum
Evet canım muhtemelen öyle olacak, hayırlısı bakalım, adet oldum az önce yarın giderim doktora.Bunda biraz fazla olabilir, çünkü daha çok elde etmeye çalışıyorlar, vitaminlrrinde çok faydası oluyor, inşlh güzel olur
Canım d-vit ve b12 düşük diye ikisine takviye verdi bir de previt positive verdi doktorum.Bende dondurulmuş tedavisin deyim. Vitamin olarak ne kullanıyorsunuz. Ben folik asit coraspin ve estrofem kullanıyorum
Bende merakla bekliyorum yarın öğrenirim kaç ile başlayacağımıCanim benim ilkinde 300 unite basladim. Ikinci tedavimde 150 unite kullandim her tedavide degisiyor
Hayırlısı ile güzel annesine tutunacak yumurtalar toolanır inşhBende tüp bebek tedavisindeyim ve yarın yumurtalarim alıncakAllah hepimize bebiş versin aminnn
![]()
Hadi bismillhEvet canım muhtemelen öyle olacak, hayırlısı bakalım, adet oldum az önce yarın giderim doktora.
Canım nende simcandatom ama lokman hekime kimse ıyi demiyor ya bi ön yargım var oraya doktorum çok iyi ama gerekli bilgi vermiyor çok lux veli erdemin annesi geliyor onaCnm sana kendi Dr umu onereyim,bi git konuş,d aha harika işini ciddiye alan bi Dr daha yok,sincan lokman hekim de Hatice Işık,gurgan klinikle anlaşmaları var
Valla aynen öyle herkes bir şey diyor,artık iyice çorba oldu kafam bi aklımda amaaan salla boşver çocuğa falan diyorBenimde doktor ün öyle ama gatada prof. Reklamı önemli değil ıyi olsun güven versin yeter genart a çok iyi diyen var çok kötü diyen var bilmiyorum