Temuz ayında Tüp Bebek planlayanlar var mı?

Canım nende simcandatom ama lokman hekime kimse ıyi demiyor ya bi ön yargım var oraya doktorum çok iyi ama gerekli bilgi vermiyor çok lux veli erdemin annesi geliyor ona
Tatlm bence kötü diyenlerin hepsi halt etmiş,olumlu sonuç almış birkaç hastasiylada gorustum,ayrica geçen ekim ayında laparoskopik bi ameliyat oldum,yumurtaligimda kist vardı,ve öyle başarılı geçti ki,c ok risskli olmasına rağmen hiç bi şekilde yumurta rezervi mi dusurmedi,ins olumlu sonucumuda sizinle paylaşırim burdan

Tatlm bence kötü diyenlerin hepsi halt etmiş,olumlu sonuç almış birkaç hastasiylada gorustum,ayrica geçen ekim ayında laparoskopik bi ameliyat oldum,yumurtaligimda kist vardı,ve öyle başarılı geçti ki,c ok risskli olmasına rağmen hiç bi şekilde yumurta rezervi mi dusurmedi,ins olumlu sonucumuda sizinle paylaşırim burdan
Insallahh benimde inşallah ona gerek kalmaz bu transfer pozitif olur . Sen nerde yaşıyorsun sincan mi

Transferler çoğalmış ben Aret beyin hastasıyım klomenle gidiyoruz tüp bebek için çok şaşkınım herkes iğne oluyor böyle hapla olan başka var mı acaba

Merhaba arkadaşlar bu ayın 8inde yumurta toplama islemi yapıldı.11inde embriyo yerleştirme yapıldı 2 tane.kacinci gun embriyosu sormadım.embriyo yerleştirme gününü sayarsak 4.günüm bugün.acaba nezaman tutunur?yada tutunma belirtisi varmıdır?birde ben sürekli evde yatmıyorum.ihtiyaclarim için arada evde kısa yürüyüş yapıyorum veya arada koltukta oturuyorum.herhangibi birşey olurmu?doktorum sürekli yaylana gerek yok demişti.ilk defa yaptirdim çok heyecanliyim.lutfen bilem birileri bana moral versin

Back
X